caixa popular

Finançament de 18 projectes de promoció de la igualtat de gènere i del col·lectiu LGTBI

iStock.com/RomanBabakin

Finançament de 18 projectes de promoció de la igualtat de gènere i del col·lectiu LGTBI
06/07/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui la convocatòria de subvencions 2018 de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a projectes que promoguen la igualtat entre dones i homes i de les persones del col·lectiu lèsbic, gai, transsexual, bisexual i intersexual (LGTBI) a València. La convocatòria va dirigida a associacions i entitats que treballen per fomentar la lluita contra la discriminació per raó de sexe, d’orientació sexual o identitat de gènere.

Les ajudes s’estableixen fins a un màxim de 5.000 euros per iniciativa, i poden arribar a cobrir el 100% de cada projecte, amb una dotació total que arriba als 80.000 euros. La regidoria que dirigeix Isabel Lozano ha rebut 36 propostes diferents, de les quals se n’han seleccionat definitivament 18.

Es tracta d’iniciatives com ara «També som LGTBI. Projecte de sensibilització per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual», que tracta el problema de persones que s’enfronten a ‘dobles armaris’: pertànyer a una identitat «no normativa» i, a més, tindre una discapacitat intel·lectual. Un altre dels projectes és, per exemple, «Ser mujer.es» d’Alia y Siembra, que té per objectiu disminuir la vulnerabilitat de les dones exrecluses o en situació de risc extrem de patir situacions de violència i/o dependència.

La regidora Lozano ha explicat que «amb aquesta convocatòria d’ajudes i subvencions, dinamitzem el teixit associatiu que treballa per una ciutat més igualitària, un concepte en què estem treballant amb consciència i que tenim la convicció que aportarà resultats molt positius per a la nostra societat». La delegada ha recordat que «es tracta del segon any que s’han desenvolupat projectes duts endavant per la societat civil en favor de la igualtat, a través d’aquest projecte impulsat per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives».

Altres dels projectes que s’han triat són «Curtmetratges per la igualtat 2018», de l’Associació per la Coeducació; «Intervenció integral dirigida a adolescents LGTBI», del Col·lectiu LAMBDA; «Taller de teatre amb perspectiva de gènere», del Grupo de Mujeres Malva-rosa; «Autoformació feminista», de l’Associació de Dones Antígona; o «Empoderament femení = palanca de canvi», de Dones Progressistes de la CV.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018