25n
25N
25N

Finalitzen els treballs de sanejament de l'hospital de campanya al costat de la Fe

Finalitzen els treballs de sanejament de l'hospital de campanya al costat de la Fe
28/03/2020 -

La regidora del Cicle Integral de l’Aigua de València, Elisa Valía, ha informat que les escomeses de sanejament de l’hospital de campanya han sigut acabades al llarg del matí d’aquest dissabte.

“La parcel·la que ocupara l’hospital va formar part de les oficines de l’empresa contractista de la construcció de la Nova Fe, per la qual cosa s’ha aprofitat la Xarxa interior que disposava la parcel·la, amb capacitat suficient per a la Xarxa de fecals i pluvials de l’hospital de campanya”, ha precisat l’edil en un comunicat.

Segons ha explicat, la xarxa de sanejament existent està connectada directament al Col·lector Sud i depurarà les seues aigües en l’EDAR de Pinedo. D’aquesta manera, Vàlua ha indicat que amb la connexió de la Xarxa de sanejament interior al sanejament municipal, es té previst la formigonada de la llosa durant al llarg d’aquesta vesprada i demà.

La regidora ha recordat que l’ajuntament va finalitzar la instal·lació de subministrament d’aigua potable per a l’hospital de campanya, en un solar que no tenia escomesa. En menys de 24 hores es van executar els treballs, gràcies a un equip d’unes deu persones, que ha col·laborat estretament amb els responsables de la construcció.

“La capacitat de la instal·lació és de 70 litres per segon i cobrirà totes les necessitats d’aquesta infraestructura nova”, ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =