25n
25N
25N

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer Túria

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer Túria
27/12/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat aquest matí la fi de les obres de reurbanització i condicionament de les dues zones del carrer del Túria, en els trams de la via compresos entre els carrers Borrull i Lepant i entre Borrull i Quart, que inclouen l’ampliació de voreres i la col·locació d’arbratge.

«Este tram de carrer tenia voreres de 50 centímetres, que juntament amb els cotxes aparcats, impossibilitava la seua utilització i dificultava l’eixida del veïnat dels seus propis portals. Amb aquesta actuació hem millorat considerablement l’accessibilitat i s’ha inclòs vegetació, tan necessària en un clima com el nostre», ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià.
Les obres han consistit en l’ampliació de voreres, la renovació de l’asfaltat de la zona d’aparcament i calçada, així com la col·locació d’arbratge. D’aquesta forma, s’ha ampliat la vorera del costat est, instal·lant noves vorades i rigoles. Respecte a la vorera oest, que manté les seues dimensions originals, s’ha substituït la vorada que estava en mal estat i s’han construït noves rigoles.

En l’encreuament amb el carrer Borrull, s’ha canviat el paviment de les rajoles de botons i de canals, adequant-lo a la normativa actual d’accessibilitat. Aquest tipus de rajoles també s’ha utilitzat en la trobada amb Lepant, on s’ha senyalitzat un nou pas per als vianants. A més, el col·lector que discorre pel carrer del Túria s’ha actualitzat a través de la col·locació de nous embornals amb basseta i reixeta i se li han connectat els baixants pluvials per a millorar la recollida d’aigües.

Així mateix, s’ha traslladat la font abeurador existent a l’encreuament amb el carrer Lepant. Pel que respecta a la zona d’aparcament i la calçada s’han reasfaltat, col·locant escocells per a la plantació d’arbratge per a millorar les condicions climàtiques i mediambientals del carrer. Les obres han durat dos mesos i han comptat amb un pressupost de 130.336,08 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 5 =