25n
25N
25N

Finalitzen les obres del nou jardí Joan Reus parra al poble Valencià de la torre

L’Ajuntament ha invertit 76.000 euros en la seua creació

Finalitzen les obres del nou jardí Joan Reus parra al poble Valencià de la torre
09/12/2019 -

L’Ajuntament de València ha conclòs les obres del nou Jardí Joan Reus Parra al poble de La Torre. Un nou espai verd accessible que disposa d’una superficie de 436m² i que incorpora una zona de jocs inclusius. El projecte, en el qual s’han invertit 76.000 euros, compta amb el finançament del pla DIPU SOM + 2018-2019.

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha manifestat que esta iniciativa demostra que “seguim amb la nostra política de renaturalització i d’omplir espais buits urbans de zones verdes, que ajuden a millorar el paisatge urbà, a disminuir la temperatura del carrer i del barri on s’instal·len, i sobretot que els veïns i les veïnes tingan un espai agradable per a la seua vida diària”.

Campillo ha posat en valor la col·laboració amb la Diputació de València, gràcies a la qual “l’Ajuntament rep diners per a fer inversions en diferents pobles de la ciutat de València”.

El mobiliari urbà que s’ha habilitat en el nou jardí inclou nou bancs, tres papereres, una font abeurador i dos fanals amb bàcul. Així mateix, en el mur mitjaner amb la indústria confrontant s’executarà un grafiti amb motius i personatges històrics del poble valencià de La Torre. Cal destacar també, que s’ha instal·lat un gronxador cistella, dos balancins i un mulltijocs. Pel que fa als arbres que s’han plantat, es tracta d’espècies com ara Arbre de les Orquídies, Ginkgo i Morera. Pel que respecta a les jardineres, les triades han sigut l’arbust Viburnum lucidum i l’Olivilla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

lleida 2020
activem alfafar