25n
25N
25N

Finalitzen les obres d'ampliació de voreres i carril bici enfront de l'estació Joaquín Sorolla

Finalitzen les obres d'ampliació de voreres i carril bici enfront de l'estació Joaquín Sorolla
10/11/2020 -

Hui han finalitzat els treballs d’ampliació de voreres i construcció d’un nou tram de carril bici enfront de l’estació Joaquín Sorolla, en el tram de la prolongació del carrer Bailén amb el carrer Sant Vicent. Les obres que s’han desenvolupat i que formen part de les obres d’habilitació dels solars de la Fase 1A del Parc Central, han consistit en l’adaptació de voreres, zona d’aparcament, reubicat del mobiliari urbà i la incorporació d’un carril bici.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez ha visitat aquest matí la zona que comprén els solars de les parcel·les situades al carrer Bailén enfront de l’estació, Maestro Sosa-Sant Vicent. Aquesta intervenció se suma a la que va finalitzar la setmana passada en l’Avinguda Perís i Valero-Juan Ramón Jiménez. En total, està previst que es construïsquen al voltant de 600 habitatges.

Així mateix, s’han plantat 30 arbres entre el carrer Bailén i Maestro Sosa. Gómez ha precisat que els treballs han permés dotar a les parcel·les de les infraestructures i escomeses de sanejament, telefonia, electricitat, aigua, enllumenat, semaforització i reg.

“Ha quedat una planta totalment renovada enfront de la qual es va habilitar per a albergar l’estació provisional, amb voreres estretes i a penes servicis”, ha explicat. Amb aquesta actuació “s’amplien les voreres i, per tant, la zona per als vianants, es millora la connexió amb l’EMT i s’habilita un nou carril bici que uneix Bailén amb Sant Vicent”.

La vicealcaldessa ha considerat “evident” el canvi que està experimentant aquesta zona de València i ha remarcat que serà “més palpable quan comencen les obres de soterrament de les vies que ja ha pressupostat el Govern d’Espanya”.

“La inversió de 52,8 milions d’euros previstos pel Govern de Pedro Sánchez en els Pressupostos Generals de l’Estat per a iniciar les obres de soterrament fins al pont de Giorgeta seran decisius per a unir els barris del sud”, ha subratllat Gómez, qui ha fet valdre “el treball que està fent també la Generalitat de Ximo Puig per a reactivar un projecte imprescindible per a millorar la qualitat urbana de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 9 =