25n
25N
25N

Finalitzen les obres d'obertura del carrer de Doctor Olóriz

Vicent Sarrià: “Esta actuació era una reivindicació veïnal molt antiga”

Finalitzen les obres d'obertura del carrer de Doctor Olóriz
24/04/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat la finalització de les obres d’obertura del carrer de Doctor Olóriz, del barri de Marxalenes. “Els veïns de Marxalenes ja poden gaudir de l’obertura i urbanització del carrer de Doctor Olóriz”, ha exposat Sarrià, que ha recordat que fa 15 anys, l’Ajuntament va expropiar aquests terrenys.

El regidor ha lamentat que “la paràlisi tant del Col·legi Santiago Apòstol com dels governs anteriors va impedir la seua execució”. Les obres d’obertura i urbanització del carrer van començar a l’agost de l’any passat, després de l’execució de la reculada del mur del Col·legi Santiago Apòstol. L’actuació correspon al tram del carrer comprés entre els carrers de Màlaga i Reus, així com les respectives zones de confluència.

Entre les tasques realitzades es troba la construcció de voreres de major amplària, el condicionament de passos per als vianants, la construcció de zones d’aparcament, la reposició i l’ocupació de paviments amb textures adequades i materials antilliscants, i la renovació del mobiliari urbà. Tot açò amb un pressupost total de 254.321,22 euros.

“Aquesta actuació era una reivindicació veïnal molt antiga”, ha assenyalat el regidor Sarrià, que ha continuat: “Corregeix les alineacions del carrer i amplia voreres, millorant significativament la mobilitat per als vianants i l’entorn del col·legi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

CCCC
activem alfafar