25n
25N
25N

Finalitzen amb èxit les obres de millora a l'Escola Infantil Municipal "Llumenetes II"

L’Escola Infantil Municipal “Llumenetes II”, situada al carrer Isabel La Catòlica 42 de Burjassot, s’ha sotmés recentment a un procés d’obres de manteniment i reforma

Finalitzen amb èxit les obres de millora a l'Escola Infantil Municipal "Llumenetes II"
04/02/2021 -

Una vegada finalitzades les obres, s’ha donat lloc a un espai que ha guanyat notablement en seguretat i confort per als seus xicotets usuaris i usuàries. Tal com ha informat la regidoria d’Educació del Consistori, que dirigeix la regidora Manuela Carrero, les obres s’han escomés amb una subvenció obtinguda de la Diputació de València, emmarcada en el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals.

Quant a les actuacions concretes que s’han realitzat en les instal·lacions de l’Escoleta, destaca l’adequació del pati exterior amb la substitució d’actual sorral per un paviment de cautxú de seguretat continu i la instal·lació de clos de separació de zones, a més de la instal·lació d’una coberta impermeable en l’accés exterior.

Adequació del pati exterior.

Pel que respecta a les actuacions a l’interior de l’edifici, s’han instal·lat protectors embuatats d’1,20 metres d’altura en els 19 pilars que existeixen a l’interior de la instal·lació i s’ha substituït el paviment danyat a causa de les filtracions d’aigua. A més, s’ha donat solució al problema de les filtracions d’aigua per la coberta de l’edifici, substituint una de les baixants que es trobava en mal estat.

Així mateix i per a contribuir a la millora del treball docent, s’ha subministrat a les aules nous monitors interactius, ordinadors i una impressora, a més de bressols, hamaques, una assecadora i altres electrodomèstics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + set =