25n
Orgull
Orgull

L’Ajuntament acaba les obres de reforma del parc infantil del Perellonet

L’Ajuntament acaba les obres de reforma del parc infantil del Perellonet
10/04/2019 -

L’Ajuntament ha finalitzat la tercera reforma –i última– del parc infantil Grup Marqués de Valterna del Perellonet. En aquesta intervenció s’ha restaurat el paviment de cautxú, que es trobava molt deteriorat; s’han substituït tant els jocs de majors com els infantils per uns de nous; s’han instal·lat noves taules de pícnic per a exteriors amb bancs acoblats i papereres, i s’ha reposat l’arbrat.

A més, aquesta actuació complementa les dues anteriors, realitzades fa uns mesos, amb la modificació del mur que hi ha a la parcel·la municipal situada entre l’avinguda de les Gavines i el carrer de l’Amura, en què es van ampliar els accessos i es van instal·lar rampes per a persones amb mobilitat reduïda, amb l’objectiu de convertir l’espai en un parc més visible, segur, net i útil per al veïnat del poble.

Aquesta actuació, un projecte elaborat des de la Regidoria de Govern Interior, s’emmarca en el Pla provincial d’obres i servicis per a municipis de més de 50.000 habitants (SOM+) de la Diputació de València. Les obres han durat tres mesos i el pressupost ha ascendit a 41.573,99 euros, amb l’IVA inclòs.

«Per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de parcs i jardins. Aquesta intervenció millorarà i dignificarà un espai central del Perellonet», ha indicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Així mateix, Campillo ha dit que «s’estan millorant infraestructures que estaven molt deteriorades i estem implementant altres dotacions. Els veïns i les veïnes dels pobles tenen dret també a tindre instal·lacions dignes».

LLOC DE CELEBRACIÓ D’ANIVERSARIS

«Els pares i les mares del Perellonet havien sol·licitat a l’Ajuntament la instal·lació de taules de pícnic per a tindre un lloc on celebrar els aniversaris dels xiquets i les xiquetes a l’aire lliure. Ara, la població ja disposa d’un entorn per a poder festejar esdeveniments d’aquest estil, tal com ens havia demanat el veïnat», ha explicat Campillo.

La part del Pla SOM+ que du a terme la Regidoria de Govern Interior ha actuat també als pobles de València de Borbotó, el Palmar, Benifaraig i Poble Nou, i té un cost zero per a l’Ajuntament, ja que està íntegrament finançat per la Diputació, per un import total de 93.563,27 euros.

Es tracta d’una part del programa SOM+, que en total ha concedit a l’Ajuntament de València una subvenció de mig milió d’euros en diferents obres per als pobles de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dotze =