caixa popular

Finalitzades les obres de rehabilitació del carrer Murta

Finalitzades les obres de rehabilitació del carrer Murta
08/03/2018 -

El tram comprés entre els carrers Mistral i Arquitecte Arnau del carrer de la Murta s’obrirà hui, després de finalitzar les obres la primera de les tres que completaran la reurbanització de tot el carrer, ampliant voreres i col·locant vegetació. “La millora de la mobilitat per als vianants en aquest carrer ha sigut una reivindicació històrica dels veïns, que ara podran gaudir d’un espai de qualitat i segur” ha assegurat el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià.

Amb aquesta intervenció, que ha suposat una inversió de 248.544,87 euros, s’ha eliminat la zona d’aparcament, la qual cosa ha permés ampliar les voreres d’uns escassos dos metres, a 2,70 i 4,10 metres respectivament, incloent-hi arbrat i la renovació del mobiliari urbà. A més, s’ha aprofitat l’actuació per a renovar la xarxa de subministrament d’aigua de la zona.

El carrer de la Murta és un eix central històric de Benimaclet, una de les vies més llargues del nucli històric d’aquest barri, que tradicionalment ha unit el seu centre, la plaça de Benimaclet, amb l’horta i el cementeri. A aquest recorregut se sumen tots els escolars que van cada dia al col·legi públic de Benimaclet, o els veïns que utilitzen els horts urbans.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris