25n
25N
25N

Les obres del col·lector de la Gran Via Marqués del Túria finalitzaran en Germanies a la fi de mes

Les obres del col·lector de la Gran Via Marqués del Túria finalitzaran en Germanies a la fi de mes
15/06/2020 -

El Servei del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València està executant les obres del nou col·lector en la Gran Via Marqués del Túria en sentit cap a Germanies, uns treballs que es van iniciar el passat 14 d’abril a l’altura del carrer Jorge Juan i que finalitzaran en la Gran Via Germanies número 2 a la fi de juny.

Amb motiu d’aquesta intervenció, entre altres afeccions al trànsit, s’ha dut a terme l’ocupació de tres carrils, inclòs el carril EMT-taxi. En una segona fase de treballs que s’inicia aquest dilluns amb una previsió de duració d’una setmana, les afeccions s’amplien, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Es continuarà mantenint hàbil mig pas de vianants en l’encreuament de la Gran Via Via Marqués del Túria amb Russafa, però s’ocuparà el carril bici -amb el que les persones usuàries hauran de desviar-se per la vorera portant la bici o el Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) a peu- i es mantindrà un carril lliure en calçada per a l’accés al carrer Russafa.

A causa d’aquest estrenyiment, la línia 19 de l’EMT, que circula des de l’avinguda Regne de València haurà de desviar-se; mentre que les línies 6, 14, 15 i 35 de l’EMT que accedeixen des del carrer Russafa cap al centre podran mantenir-se, igual que les línies que circulen per la Gran Via Germanies.

En funció de la reducció de la fluïdesa que resulte per aquesta ocupació i amb vista a evitar que es bloquege l’encreuament, es podrà també tallar puntualment i desviar cap a la Gran Via Marqués del Túria el trànsit que circula des de l’avinguda de Regne de València.

En una tercera i última fase dels treballs es reduirà l’afecció en la mobilitat, en concret la línia 19 de l’EMT podrà tornar al seu recorregut habitual i ja no afectarà el carril bici. Durant aquests treballs es mantindrà tancada el carrer General Sant Martí (en l’actualitat ja està tancada per unes obres, també, del Servei del Cicle Integral de l’Aigua).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =