25n
25N
25N

Finalitza el taller d'ocupació «Manises Saludable»

Finalitza el taller d'ocupació «Manises Saludable»
20/12/2018 -

El taller d’ocupació «Manises Saludable» ha finalitzat aquest mes de desembre després d’un any de treballs que han millorat l’entorn i l’accessibilitat de diferents espais de Manises. Aquest programa mixt d’ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea, ha suposat una important aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises en matèria econòmica, mitjans i recursos.

Els projectes principals d’aquest taller d’ocupació han sigut tres: en primer lloc, en la parcel·la del Comtat s’han construït un total de 54 horts urbans. En segon lloc, s’ha construït un parc de cal·listènia amb aparells i mobiliari d’exercici urbà al costat de la Ciutat de l’Oci i de l’Esport, una proposta que un grup d’estudiants dels instituts de Manises va fer arribar al consistori. I per últim, s’ha rehabilitat la zona enjardinada del barri Sant Jeroni amb la reparació de voreres, millora de l’accessibilitat i la col·locació de mobiliari urbà.

Els 30 alumnes de «Manises Saludable» han estat acreditats amb un certificat de professionalitat que millorarà la seua posterior incorporació a una ocupació de qualitat.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «aquest taller d’ocupació ha estat una aposta en ferm d’aquest equip de govern per tal de millorar l’entorn de la nostra ciutat atenent a criteris de respecte pel medi ambient, gestió de l’aigua i eficiència energètica». El regidor també ha afegit que «amb aquests tallers hem aconseguit que 30 persones puguen formar-se i treballar durant un any, i tinguen ara la possibilitat d’introduir-se en l’actual i difícil mercat laboral».

Al mateix temps, aquest mes començarà el taller d’ocupació «Manises 2018», també amb una durada de 12 mesos. L’objectiu fonamental d’aquest taller és la realització d’una sèrie de treballs encaminats a millorar l’entorn a través de projectes de rehabilitació d’instal·lacions i edificis públics i de creació de zones verdes com la del Bosc Urbà en la Ciutat de l’Oci i l’Esport. El passeig de Joan Fuster, la façana del poliesportiu de la zona Xiprerets, la instal·lació de fibra òptica i nombroses voreres i embornals són algunes de les dianes d’aquest nou taller.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 4 =

CCCC
torrent