caixa popular

Finalitza la II edició de Factory Startup

Finalitza la II edició de Factory Startup
30/11/2017 -

Després de 8 setmanes de treball fonamentalment pràctic, la segona edició de Factory Startup arriba a la seua fi. Es tracta d’un programa pioner basat en la transferència de coneixement dins de l’emprenedoria innovador. Aquest projecte, impulsat per VIT Emprèn, l’àrea l’emprenedoria i startups de València Activa, busca obrir les portes de l’emprenedoria a tots els ciutadans, fomentant la transformació digital i empoderant als professionals digitals de cara al treball del futur.

Factory Startup ha sigut nominat per la Comissió Europea dins dels Premis Europeus “European Digital Skills Awards 2017”. Uns premis que premien l’impuls a la digitalització i a la millora de les habilitats digitals a Europa i que comunicaran el seu veredicte final el pròxim 7 de desembre a Brussel·les. Una nominació que reconeix el treball de suport a emprenedors i startups, que s’està realitzant des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, liderada per la primera tinent d’alcalde Sandra Gómez.

La mateixa Gómez ha destacat “‘el compromís del govern municipal per convertir a València en una ciutat referent a escala internacional en innovació, amb empreses que puguen créixer des de la nostra ciutat i amb oportunitats per a les quals decidisquen quedar-se i desenvolupar els seus negocis ací’.

El lliurament de diplomes d’acreditació del curs ha tingut lloc en el centre d’ocupació de l’Ajuntament de València de Calle Lleons, presidida per Sandra Gómez i amb presència dels alumnes i professors representants de l’Associació Valenciana de Startups, que han sigut els encarregats del professorat del Programa comptant amb referents del sector de l’emprenedoria innovador a València com Yeeply, Beroomers, Mobincube, Startupxplore o GeeksHub i acceleradores com Demium.

A la conclusió de l’acte, Gómez ha ressaltat ‘la importància d’apostar pel talent i l’emprenedoria a València, així com pel desenvolupament tecnològic i la col·laboració públic-privada amb la finalitat de convertir la innovació en el centre de desenvolupament de la ciutat’.

Després de la consolidació del programa com a referent en el camp de l’emprenedoria innovador a València, VIT Emprèn seguirà potenciant les habilitats digitals de cara a 2018 amb futurs programes que afermen el seu compromís per a formar als ciutadans en les ocupacions del futur.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats