25n
25N
25N

Aemet dóna per finalitzada la DANA en la Comunitat i la nuvolositat anirà disminuint al llarg del dia

Aemet dóna per finalitzada la DANA en la Comunitat i la nuvolositat anirà disminuint al llarg del dia
18/03/2020 -

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat aquest dimecres de la fi de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) en la Comunitat Valenciana, amb el que el nivell d’avís se situa en color verd en tot el territori.

No obstant això, continua havent-hi forta maror en aigües costaneres, amb ones pròximes a 2 metres a València i Castelló, i de més de 2 metres a Alacant, però amb tendència a anar disminuint amb l’avanç del dia.

La Comunitat Valenciana tindrà aquest dimecres intervals nuvolosos, amb pluges en alguns punts que aniran remetent al final del dia, i les temperatures màximes experimentaran un lleuger ascens, segons les previsions d’Aemet.

En concret, en el sud de València i litoral nord d’Alacant, el cel estarà nuvolós amb precipitacions que aniran remetent cap al final del dia. En la resta hi haurà intervals nuvolosos que tendiran a buidar-se a la vesprada.

El vent bufarà de l’est i nord-est fluix a moderat, amb intervals de nord-est fort en el litoral d’Alacant. Les temperatures mínimes aniran en descens en el terç nord i en ascens en la meitat sud, mentre les màximes aniran en lleuger ascens.

Així, els valors oscil·laran entre 13 i 20 graus a Alacant, entre 12 i 18 a Castelló, i entre 13 i 17 a València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + sis =