25n
Orgull
Orgull

Finalitza el Campus Social d'estiu de Torrent

Finalitza el Campus Social d'estiu de Torrent
31/08/2021 -

Pocs dies abans de l’inici del curs escolar, el Campus Social de Torrent s’ha acomiadat amb una participació total de 80 xiquets i xiquetes, en un projecte acollit pels col·legis Sant Joan Baptista i Lope de Vega.

El regidor d’Atenció i Solidaritat, José Antonio Castillejo, s’ha mostrat satisfet amb el resultat del campus que s’ha celebrat durant d’aquests mesos d’estiu amb totes les mesures de seguretat, i en el qual “els xiquets i xiquetes han sigut atesos en un espai d’oci i temps lliure durant tot l’estiu, al mateix temps que s’ha cobert l’alimentació d’una forma saludable”.

A més de complir l’objectiu d’oferir i inculcar una alimentació saludable, s’han realitzat tot tipus d’activitats d’oci, ball, activitats esportives… Cal destacar que al campus s’han complit reeixidament totes les mesures protocol·làries contra la COVID-19, ja que ha transcorregut sense cap incidència en el que correspon al virus.

Aquest projecte educatiu, que es va iniciar el 28 de juny, finalitza en un estiu en el qual els serveis socials de la ciutat han continuat treballant per a ajudar a les famílies que es troben en situacions socials delicades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 8 =