25n
25N
25N

Es finalitza l'ampliació del parc de Pinedo

Es finalitza l'ampliació del parc de Pinedo
11/12/2018 -

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Parcs i Jardins, ha acabat les obres de la segona fase del jardí de la plaça dels Portadors de la Verge, al poble de Pinedo, per un import de 89.412,88 euros. L’objecte principal de les actuacions realitzades ha sigut l’enjardinament de la parcel·la adjacent amb el parc que ja existia amb anterioritat i que ha donat lloc a l’enjardinament de tota la plaça.

Atés que ja es trobava mitja plaça enjardinada en aquesta segona fase s’ha volgut donar continuïtat al disseny existent però augmentant la dotació de zona verda. La parcel·la compta ara 400 m² destinats a jardineria, 200 m² a un camí interior de llamborda per mantenir la coherència amb la primera fase d’enjardinament, i 175 m² per a completar la urbanització de la plaça.

L’arbrat de la parcel·la està compost per les espècies Morus alba Fruitless, Celtis australis, Platanus hispanica, Acanthus molis i Vinca difformis i el seu reg es farà mitjançant 67 inundadors.

El mobiliari urbà es compon de bancs similars als ja existents, papereres, aparcaments i cinc equips de fitness que, segons les demandes dels veïns i les veïnes, seran per a ús de persones d’alçada mínima d’1,4 metres.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que «la ciutat de València torna a mirar de nou cap als seus pobles, amb inversions com aquestes que milloren la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i doten aquestes poblacions de més i millors zones verdes perquè gaudisca la ciutadania. A més, totes aquestes actuacions les estem consensuant al màxim amb la ciutadania d’aquestes poblacions».

Cal recordar que, recentment, des de la Regidoria, també ha dut a terme la remodelació del parc Mossén Conca-Plaça Major, a Pinedo, per un import de 31.911,40 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

bombers
CCCC
bombers