25n
25N
25N

Finalitzen les obres en el carrer Parot, junt amb el Parc de Benicalap

Finalitzen les obres en el carrer Parot, junt amb el Parc de Benicalap
25/11/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització Vicent Sàrria ha anunciat que les obres d’urbanització del carrer del Parot en Ciutat Fallera han finalitzat després de dos mesos de treballs.

El projecte, executat amb un cost de 121.040 euros, ha permés ampliar la calçada del carrer del Parot i construir noves voreres que voregen i delimiten l’àmbit de la futura ampliació del Parc de Benicalap, així com renovar la xarxa d’enllumenat i sanejament.

L’àmbit d’actuació d’aquest projecte el constitueix el carrer del Parot, en el tram entre els carrers del Tabal i la Dolçaina i d’Emili Camps i Gallego, així com les connexions amb ambdós carrers.

Les actuacions han inclòs l’ampliació de la calçada actual i l’execució de la vorera de la part oest, on existia prèviament una zona en solars. En la part del carrer prèviament urbanitzat, s’ha renovat completament el paviment, vorades i rigola de la vorera est, que es trobava en mal estat, i s’han ampliat les dimensions dels escocells existents. A més, s’ha estès aglomerat asfàltic en tota la superfície de calçada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + un =