25n
25N
25N

Finalitzen les obres d'urbanització en cuatre carrers de Benimàmet

Sàrria: “En Benimàmet s’han realitzat més projectes en un any que en els últims 24 anys de govern del PP”

Finalitzen les obres d'urbanització en cuatre carrers de Benimàmet
22/11/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització en la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que han finalitzat les obres d’urbanització amb noves voreres en els carrers de Benimàmet. Amb una inversió de 103.000 euros, es tracta d’un projecte triat pels veïns en la consulta ciutadana dels Pressupostos Participatius de 2016.

S’han ampliat voreres en el carrer de Sant Josep (on s’han col·locat escocells amb arbratge); i en els carrers del Pintor Garnelo, les Penyetes i Sinarques. Tal com ha recordat Sarrià, la Delegació de Desenvolupament Urbà, a través dels Servicis d’Obres d’Infraestructura i Manteniment d’Infraestructures, ha dut a terme 17 projectes dels pressupostos participatius i dos més estan en fase de contractació.

Els 19 projectes, amb una inversió d’1,4 milions d’euros, estan repartits en 10 dels 19 districtes de la ciutat, i en la resta hi ha obres d’altres delegacions, ja que este procés de participació implica que tots els districtes de la ciutat reben inversions.

Sarrià ha assenyalat que entre els 19 projectes, tan sols hi ha un altre previst per a Benimàmet de millora d’accessibilitat de voreres i calçades, amb un pressupost de 150.000 euros, i la repavimentació de voreres i asfaltat en Campanar, en l’entorn del carrer del General Avilés, per un import de 173.310 euros, que es troben en fase de licitació en el Servici de Contractació; tots els altres estan finalitzats. Tots els projectes han servit per a ampliar voreres, millorar l’accessibilitat i garantir la seguretat de les persones, pel que es tracta d’uns diners ben invertits per a incrementar la qualitat de vida dels veïns.

Entre estos projecte, a més del citat, està l’itinerari escolar i de vianants Tres Forques–Patraix, la reurbanització de cinc carrers a Benicalap, la construcció de voreres i condicionament del solar en Germans Rivas de Nou Moles, el carril bici i voreres en Pius XII de Campanar, i actuacions d’asfaltat amb material fonoabsorbent en l’avinguda del Cid, Blasco Ibáñez i Cardenal Benlloch.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =