caixa popular

Finalitzen els trasllats de Sant Roc a Burjassot

Finalitzen els trasllats de Sant Roc a Burjassot
11/08/2017 -

El centre històric de Burjassot va ser l’escenari en el qual ahir, 10 d’agost, el municipi va finalitzar els tradicionals trasllats del seu patró, Sant Roc. Arrere queda ja tota una setmana en la qual la imatge de Sant Roc ha visitat els casals fallers de les tretze comissions amb què explica Burjassot, descansant cada nit en una parròquia diferent. La imatge de Sant Roc, portada al muscle dels portadors, ha estat acompanyada cada dia per la Clavaria de Sant Roc 2017, amb el seu clavari major, José López Tercer García Muñoz al capdavant i per les autoritats municipals, encapçalades per l’Alcalde de Burjassot i pel regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, a més d’altres membres de l’equip de govern i de la corporació municipal. Tampoc s’han perdut ni un sol trasllat les clavariesses de la Verge del Cap ni les clavariesses de la Santa Trobada.

Com és tradició, Sant Roc també ha comptat amb la companyia de la família fallera de Burjassot, amb la presència del president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia i les Falleres Majors, Falleres Majors Infantils i presidents de cada comissió. Com a anècdotes d’aquest 2017, cal destacar que tant les clavariesses de la Verge del Cap com les clavariesses de la Santa Trobada es van animar a portar al muscle, durant un tram, la imatge de Sant Roc.

Els trasllats de Sant Roc s’han celebrat amb absoluta normalitat, gràcies al treball i col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 12 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris