25n
25N
25N

Finalitza la peatonalització de la plaça de Sant Sebastià

Finalitza la peatonalització de la plaça de Sant Sebastià
02/11/2019 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat la finalització dels treballs de conversió en zona de vianants de la plaça Sant Sebastià i part del carrer Doctor Peset Cervera, situades totes dues en el barri del Botànic, després de tres mesos de treballs.

“Aquest és un pas més per a convertir València en ciutat de places, per a recuperar espai públic per al gaudi de la ciutadania millorant la qualitat de vida i potenciant els recorreguts a peu d’una manera segura i agradable”, ha assegurat la vicealcaldessa, que ha defensat que “es tracta, al cap i a la fi, d’humanitzar la ciutat, posant a les persones com a prioritat”.

Gómez ha explicat que després de tres mesos de treball s’ha obert al públic la nova plaça per als vianants de Sant Sebastià, que compta a més amb una zona de jocs infantils i una font abeurador i amb mobiliari urbà i arbratge ja abans del començament de les obres.

No obstant això, tant els materials com l’entorn requerien “tasques urgents de manteniment i renovació”, segons ha detallat la vicealcaldessa de la ciutat, al mateix temps que ha indicat que es tractava d’una situació “similar” a la que es trobaven les “estretes voreres del carrer adjacent Dr. Peset Cervera”.

Per això, Sandra Gómez ha assenyalat que la “necessària reurbanització” d’aquesta zona ha consistit en la “conversió en zona de vianants per complet de la plaça i del primer tram del carrer”. D’una banda, ha precisat que s’ha procedit a la “total renovació del paviment que recobria la plaça, de manera que aquest entorn compta ara amb un nou paviment de rajoles de pedra natural”.

“NOVES MILLORES”

Així mateix, ha ressaltat que s’han “millorat els guals per als vianants que connecten amb els carrers Borrull i Quart, les calçades dels quals han tornat a ser asfaltades”. En la mateixa línia, ha explicat que el mobiliari urbà ha patit “significatives millores, ja que s’ha instal·lat una nova zona de jocs infantils, i al costat d’ella una font abeurador, bancs accessibles de fosa i fusta, sis noves papereres i huit aparcabicis que es troben en el tram per als vianants del carrer Doctor Peset Cervera”.

Finalment, ha indicat que les obres han finalitzat amb l’enterrament de la línia elèctrica que envolta la plaça, que ha permés la col·locació d’un nou fanal, la instal·lació de huit escocells amb la seua corresponent xarxa de reg i l’assentament d’un nou col·lector al costat de la façana oposada a l’església per a facilitar l’evacuació d’aigües.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + quatre =