caixa popular

Finalitza la cinquena edició del Gothejazz amb una notable assistència de públic

Finalitza la cinquena edició del Gothejazz amb una notable assistència de públic
26/06/2017 -

Del 22 al 25 de juny s’ha celebrat la cinquena edició del festival Gothejazz, un esdeveniment que cada any acull a alguns dels artistes més destacats del jazz a nivell local, nacional i internacional.

L’oferta musical ha estat variada, començant pel concert de jazz manouche del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña a l’interior del centre d’art Vila Eugènia. Un espectacle molt íntim a una sala plena que va gaudir amb el so d’aquests dos artistes, acompanyats per Claudi Lázaro (guitarra rítmica) i Queralt Camps (contrabaix).
Ja als jardins del recinte, Juanjo Navarro i la resta de components de la Babalú Swing Band posaren el ritme i feren ballar al nombrós públic amb grans temes de la història del jazz i una música que ens transportà fins els anys 40 i 50.

Més tard arribà el torn per a l’artista internacional, Danny Grisset, i el seu piano. «Així com l’any passat donàrem més importància als saxos, este any el solista Danny Grisset ens ha sorprès amb la seua actuació», declarava la regidora de Cultura, Tatiana Prades.

Eixa mateixa nit de dissabte, el godellenc Manolo Valls presentà amb l’elegància del saxo el seu darrer disc, República cromàtica, acompanyat del seu quartet.
El darrer dia, diumenge pel matí, tingué lloc una nova iniciativa, Jazzeando con peques. Aquesta activitat gratuïta tingué una «fantàstica acollida i una resposta meravellosa per part dels xiquets i xiquetes» i segurament torne el proper any, tal i com va declarar Tatiana Prades.

Per últim, la Big Band del Casino Musical, dirigida per Manolo Valls, tancà un festival que, un any més, ha registrat una excel·lent entrada gràcies, en part, a la promoció de preus reduïts a la venda anticipada. Des de l’organització ja conten els dies per a l’edició de l’any que ve.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats