25n
Orgull
Orgull

Finalitza el voluntariat ambiental d'estiu de Torrent

40 joves fan treballs de conservació del medi ambient i rutes de vigilància per a evitar incendis

Finalitza el voluntariat ambiental d'estiu de Torrent
16/08/2019 -

El Voluntariat Ambiental d’Estiu de Torrent, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat, va acabar diumenge passat 11 d’agost. La programació va començar el 15 de juliol i al llarg de les quatre setmanes de voluntariat, un total de 40 joves van ajudar en la conservació del medi ambient.

Els voluntaris i les voluntàries van participar en torns d’una setmana de durada, en grups de 10 persones, amb un objectiu comú: la prevenció d’incendis forestals durant l’època estival. Els i les participants del voluntariat, de 14 i 25 anys, van dedicar el seu temps a les rutes de vigilància, tant a peu com amb bicicleta o en un vehicle de motor facilitat per l’Ajuntament de Torrent.

A més de les rutes, els i les joves van participar en tallers lúdics i formatius dirigits per l’equip de tècnics de Naturalesa i Cultura. Alguns dels temes tractats en aquests cursos van ser: les actuacions de comunicació sobre l’autoprotecció d’habitatges enfront del risc d’incendis, la construcció d’una compostera, l’eliminació d’invasors, les tasques de prevenció d’erosió del sol o el canvi climàtic i l’emergència climàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 1 =