25n
25N
25N

Finalitza el Taller d'Ocupació “Molí de Baix VI” de Massamagrell

Els alumnes que van superar el taller van rebre el seu certificat de professionalitat el passat mes de desembre de 2017

Finalitza el Taller d'Ocupació “Molí de Baix VI” de Massamagrell
02/01/2018 -

Gràcies a la subvenció del SERVEF per valor de 370.927,20 euros l’Ajuntament de Massamagrell va poder engegar el Taller d’Ocupació “Molí de Baix VI” a finals de 2016, donant així l’oportunitat de formar durant un any a 20 persones aturades. Els 12 mesos de durada del taller van finalitzar dimecres passat 27 de desembre de 2017 en un acte on va tenir lloc el lliurament del certificat de professionalitat a cadascun dels alumnes aprovats.


“S’ha format a 10 persones en l’especialitat de “Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes” i a altres 10 en l’especialitat de “Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili”, tots els alumnes que han aprovat han aconseguit obtenir el seu certificat de professionalitat. Aquest taller és una forma d’aprendre treballant, hi havia diferents nivells però s’han aconseguit homogeneïtzar per a obtenir el títol.

A més, deu alumnes es van presentar al graduat en ESO i dues ho han aprovat, la resta es presenten aquest mes de gener” explica la directora del Taller d’Ocupació. 


“Projectes com aquests demostren que hi ha molta gent valguda, tant els docents com l’equip directiu tenen molt interès i compromís en aquest tipus de tallers i els veïns estan esperant a que se’ls done l’oportunitat de participar en ells”, exposa la Regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Sabrina León.
“Des de l’Ajuntament felicitem a tots els alumnes que han participat en aquest Taller d’Ocupació “Molí de Baix VI” i han aconseguit el seu objectiu. Nosaltres farem el possible perquè se seguisquen realitzant aquest tipus de tallers”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =

bombers
bombers