caixa popular

La final de la Lliga de Raspall femenina enfrontarà a Bicorb i Borbotó A

La final de la Lliga de Raspall femenina enfrontarà a Bicorb i Borbotó A
29/06/2018 -

Les finalistes de la Lliga de Raspall d’Elit femení, Bicorb i Borbotó A, han arribat després d’una intensa lliga que va començar al març després de deixar a altres equips de nivell en semifinals, com Beniparrell i Borbotó B. L’equip representant de Bicorb jugarà amb la seua parella habitual, Mar i Victoria, mentre que per Borbotó A jugaran Anabel, Mónica i Empare. La gran final tindrà lloc aquest dissabte 30 de juny, a les 17:30 hores, en la pista de raspall de Gavarda, i serà televisada per la televisió pública valenciana.

El cap de setmana serà intens també en el raspall masculí. El dissabte a la vesprada s’enfrontaran Waldo, Pau i BaldO del Piles a Guille, Vicent i Ibiza del Xeraco B en primera A. La resta del programa comença aquest divendres amb les primeres finals femenines. Obrirà la vesprada la final de quarta B, amb les xiques de Quatretonda i l’Alquería d’Asnar; seguida per la partida de tercera entre Beniparell i Oliva. La jornada la tancarà la final de quarta A entre Meliana i Borbotó. El cap de setmana s’estrenarà amb la final de la divisió de plata femenina entre Bicorb i Beniparrell i la de Quarta B masculina entre Moixent i Xeraco.

La vinculació de la corporació provincial amb el món de la pilota s’estén als campionats que vertebren el territori i promocionen l’esport local. En aquest context es van presentar a principis de juny els trofeus Diputació de Raspall i Escala i Corda, que van tenir com a principal novetat que les partides de pilota van arribar a les províncies d’Alacant i Castelló. La corporació provincial, des de l’àrea que dirigeix la diputada Isabel García, continua recolzant un esport insígnia de la cultura valenciana que té cada vegada més presència femenina i de més qualitat.

En aquesta línia, la Diputació va anunciar la inversió de 2 milions d’euros en la recuperació de trinquets i espais vinculats al món de la pilota en els municipis valencians entre enguany i el pròxim. Aquesta partida, avançada durant la presentació de les copes de Raspall i Escala i Corda que porten el nom de la corporació, serà gestionada per l’àrea d’Esports que dirigeix García i complementarà la línia d’inversió del Consell en trinquets, dins de la col·laboració entre ambdues institucions.

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha agraït el recolzament de la Generalitat i la Diputació de València a aquest projecte, al que enguany s’ha incorporat Bankia. “Portem treballant molt dur des de 2006 perquè la dona ocupe el lloc que li correspon, i avui és un dia en el qual tots i totes hem de felicitar-les per donar-nos el gran exemple de superació i professionalitat que veiem diàriament”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 11 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC