25n
25N
25N

Un final de pel·lícula en Cinema a la plaça de Torrent

Un final de pel·lícula en Cinema a la plaça de Torrent
31/08/2020 -

Finalitza agost i al mateix temps, Cinema a la plaça s’ha acomiadat dels torrentines i torrentins que, setmana rere setmana, han assistit a les diferents sessions que han convertit les places de la ciutat en autèntiques sales de cinema. Jumanji, següent nivell, Big Hero 6, Intocable, El xiquet que va poder ser rei, Spiderman lluny de casa o Aladín són alguns dels títols que han entretingut al públic en les càlides nits estiuenques, i que han estat distribuïts en tres espais: la plaça de l’Església, la de la Llibertat i la de Pintor Miró.

L’edició d’aquest any de Cinema a la plaça ha destacat pel compliment de les mesures de seguretat necessàries aconsellades per les autoritats sanitàries per a aquesta mena d’esdeveniments davant la situació donada per la Covid-19. Per això, els espectadors estaven en l’obligació de portar la màscara i es va delimitar un recinte en el qual es va disposar de gel hidroalcohòlic en els accessos. Igualment, per a mantindre la distància de seguretat, les cadires estaven separades i un acomodador indicava i distribuïa els seients segons la unitat familiar dels assistents.

La programació es va tancar el divendres en la plaça de la Llibertat amb molt d’humor amb Un estiu a Eivissa. Per la seua part el dissabte, en la plaça de l’Església es va projectar el film d’embolics i romanç Sobre rodes. Finalment, la plaça Pintor Miró es va acomiadar amb màgia i misteri de la mà de la casa del rellotge en la paret.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − quatre =

museo prehistoria