25n
25N
25N

Sedaví posa punt final a les seues festes populars

Sedaví posa punt final a les seues festes populars
24/09/2019 -

En la nit del diumenge amb la processó i la mascletà de color, Sedaví va posar el punt final a les festes patronals i populars 2019, amb la celebració de tots els actes previstos i sense que, finalment, la pluja en cancel·lara cap dels mateixos en les últimes jornades. Així, en la nit del dijous es va celebrar el Sopar Popular amb assistència de més de mil quatre-centes persones i en la que es van entregar els premis dels jocs de taula, resultant guanyadors Jaume Tamarit i Wilson Brufau en truc, Alejandro Blat i Eloy Galdón en dominó i Juani Puchalt i Mª José Albiach en parchís, per a donar pas a l’actuació del Duo Brillantina, mentre en el recinte festiu feia el propi l’orquestra Empopados.

El divendres, el Menjar-Homenatge als nostres majors va congregar a la Sala Rex Natura d’Alzira al voltant de mil persones. L’acte va comptar amb la presència de la Corporació Municipal al complet, encapçalada per l’alcalde José Francisco Cabanes i va tindre com a convidats al vicepresident de la Diputació Provincial de València i alcalde de Mislata Carlos Fernández Bielsa i a Francisco Molina Director Territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana. Ja a la vesprada la multitudinària cavalcada que va recórrer els carrers del municipi, l’actuació de la Sedajazz amb un merescut homenatge al músic Manuel López Torres i l’actuació de l’orquestra La Mundial, en el recinte festiu, on va tindre lloc el tradicional concurs de disfresses, va tancar la jornada….

El dissabte, l’ofrena de flors a la Verge del Rosari amb la participació dels col·lectius i associacions locals, a més de la pràctica totalitat de la Corporació Municipal, va donar pas a un espectacle de varietats en la Pl. Jaume I i de l’orquestra Syberia en el recinte festiu.

Finalment el diumenge la missa cantada per la Coral Verge del Rosari, va donar pas a una mascletà. Ja en la vesprada es va celebrar en el Pavelló Municipal d’Esports el partit commemoratiu del 50 aniversari del Club Bàsquet Sedaví i el CB Xirivella, amb victòria del club visitant per un estret marge, concloent les festes amb la processó i la mascletà de color a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + deu =

bombers
Valencia activa