25n
25N
25N

La fi de l'estat d'alarma dispara les reserves per a maig i el 6% són per a Alacant

La fi de l'estat d'alarma dispara les reserves per a maig i el 6% són per a Alacant
16/04/2021 -

Les reserves dels espanyols per a viatjar durant el mes vinent de maig s’han disparat un 122% en la setmana posterior a l’anunci per part del president del Govern, Pedro Sánchez, que no es renovarà l’Estat d’Alarma a la seua finalització el pròxim 9 de maig. El 6% de les reserves són per a viatjar a Alacant, després de Canàries i Barcelona, segons la web de reserves de viatges Destinia.

La tendència de cerques i reserves per als mesos d’estiu s’ha mantingut estable, creixent de manera regular setmana a setmana a mesura que es va acostant l’estiu.

No obstant això, les reserves per al mes de maig estaven encara molt parades i arran de l’anunci han patit un canvi substancial en el nombre de reserves per a eixe mes, la qual cosa denota el creixent interés dels espanyols a tornar a viatjar a mesura que s’accelera la vacunació.

El 24% de totes les reserves de maig són per a Canàries però destaca que en segona posició la ciutat de Madrid, amb un 8%, seguida d’Alacant, destinació de platja en la Península, amb un 6% de les reserves realitzades.

Des de l’agència de viatges també es destaca que en els últims dies s’estan batent rècords de reserves arribant a un 60% de reserves respecte a 2019, dades que no es veien des de la primera quinzena de setembre de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

museo prehistoria