caixa popular

Últim cap de setmana de 'Cultura als barris'

Últim cap de setmana de 'Cultura als barris'
10/11/2017 -

El projecte “Cultura als barris” conclou este cap de setmana amb activitats als barris de Natzaret, Malilla, Sant Antoni, Arrancapins i Sant Marcel·lí. Esta iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals busca apropar l’art i la cultura als barris de la ciutat.

El dissabte, a les 18 hores, tindrà lloc una cercavila pel barri de Natzaret, concretament pels carrers Major de Natzaret, Castell de Pop, Dalt de la Mar i plaça de l’Església. A la cercavila participaran l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, la Societat Musical Unión de Pescadores, la Societat Ateneo Musical del Puerto, el Centre de Música i Dansa de Natzaret i la Societat Musical de los Poblados Marítimos. A més, el diumenge, a les 18 h, l’espectacle de flamenc i música clàssica “En clave de tot” arriba a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret.

Pel que fa al barri de Malilla, el dissabte, a les 21 h, es projectarà el documental “14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres” al parc del carrer d’Oltà. I diumenge, a les 12 h, es farà un taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d’Apec-Món Baraka Nou Circ.

Els tallers demostratius i participatius d’enquadernació, paper reciclat i raku es realitzaran el dissabte, d’11 a 13 h, a la plaça del Professor Tierno Galván, al barri de Sant Antoni. Mentre que el diumenge, a les 12 h, el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, dirigit per Ramón Ramírez Beneyto, interpretarà un concert de banda.

Al Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, ubicat al barri d’Arrancapins, el mag Rubén Aparisi, de la companyia Saga Producciones, farà un espectacle de màgia escènica i humor el dissabte, a les 18 h. I el diumenge, a les 12 h, la formació Ensemble Col·legno interpretarà un concert de música clàssica.

El taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d’Apec-Món Baraka Nou Circ també arriba dissabte, de 17 a 20 h, a la plaça de Monsenyor Óscar A. Romero del barri de Sant Marcel·lí. I el diumenge, a les 18 h, la companyia Sara Guirado farà un espectacle-taller de dansa contemporània en eixa mateixa ubicació.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018