25n
25N
25N

L'IVC presenta en la Filmoteca d'Estiu 'Campeones' de Javier Fesser

L'IVC presenta en la Filmoteca d'Estiu 'Campeones' de Javier Fesser
23/08/2019 -

La Filmoteca d’Estiu projecta el dissabte 24 d’agost, a les 22.30 hores als jardins del Palau de la Música, ‘Campeones’ (2018) de Javier Fesser. La pel·lícula es podrà veure també el diumenge 25 i el dilluns 26 d’agost.

Guardonada amb els Goya a la millor pel·lícula, actor revelació i cançó, ‘Campeones’ ha sigut un dels gran èxits de públic del cine espanyol en aquests últims anys.

‘Campeones’ se centra en la vida de Marco, un entrenador professional de bàsquet, que es troba enmig d’una crisi personal entrenant un equip compost per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.

La pel·lícula està inspirada en la història de l’equip de bàsquet Aderes Burjassot, format per persones amb discapacitat intel·lectual, que va guanyar dotze campionats d’Espanya entre 1999 i 2014.​

La Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per a les projeccions, i a la col·laboració de Cerveza Turia.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la Filmoteca d’Estiu i les projeccions que ofereix a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu tenen lloc de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − dos =

CCCC
activem alfafar