25n
25N
25N

La filà torrentina Hospitalaris celebra la seua 25 aniversari als peus de la Torre

Prop de 500 festers es reuneixen per a recordar la trajectòria de la filà i presentar el llibre

La filà torrentina Hospitalaris celebra la seua 25 aniversari als peus de la Torre
23/07/2019 -

La filà cristiana torrentina Hospitalaris està de doble celebració: és el seu vint-i-cinc aniversari i, a més, té la capitania cristiana. Amb motiu del 25 aniversari, la filà es va reunir dissabte passat per a celebrar-ho amb un sopar i posterior festa. Prop de 500 festers i representants de la societat torrentina i de l’Ajuntament de Torrent van acudir al sopar en honor a la seua trajectòria.

Previ al sopar, es va projectar un emotiu vídeo on es van poder recordar els millors moments d’aquests veinticincos anys. En ell, tots els capitans que ha tingut la filà al llarg de la seua història van contar la seua experiència i van parlar de la importància de viure les festes patronals, especialment enguany de celebració de la filà.

Un dels moments més emotius de la nit va ser el discurs d’un membre de la filà en honor a tots els festers que han passat per Hospitalaris, especialment, als morts els últims anys.

A més, es va presentar el llibre d’Hospitalaris i tots i totes van gaudir d’un concert de marxes cristianes. La celebració va acabar amb una festa a la Torre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 3 =

Informacion coronavirus