25n
25N
25N

Els personatges i objectes més populars de Harry Potter irrompen als carrers de València

Cinc escultures distribuïdes al llarg de la ciutat fan d’aperitiu a l’arribada de la mostra “Harry Potter, The Exhibition”

Els personatges i objectes més populars de Harry Potter irrompen als carrers de València
04/04/2019 -

La màgia de Harry Potter està cada vegada més a prop. Si al gener es va anunciar que la Ciutat de les Arts i les Ciències de València (CACSA) negociava portar a les seues instal·lacions “Harry Potter, The Exhibition”, al febrer els fans van poder celebrar la confirmació i hui, la ciutat de València ja llueix un aperitiu d’alguns dels personatges i escenes que conformaran la mostra. I és que les figures de Harry Potter ja formen part del mobiliari de València.

Segons ha anunciat hui l’alcalde de la ciutat a través del seu compte de Twitter, Joan Ribó, la capital del Túria ha començat el dia amb cinc rèpliques a gran escala de peces i personatges icònics de la saga literària i cinematogràfica de Harry Potter. En concret, durant un temps limitat els carrers albergaran un barret seleccionador (en el Llac Nord de la CACSA), la granera Nimbus 2000 (al costat de la Plaça de Bous, al carrer Xàtiva), Dobby (en la plaça del Mercat), l’Andana 9 3/4 (en la plaça dels Pinazo) i un llibre dels monstres de dos metres d’alt i dos d’ample (al costat del Mercat de Colón).

A més d’aquesta sorpresa, les persones que visiten les escultures optaran a un sorteig per a guanyar una entrada doble per al fan day de l’exposició “Harry Potter: The Exhibition”, que se celebrarà el 12 d’abril, un dia abans de l’obertura. Per a fer-ho, els visitants hauran de fer-se una foto amb una de les cinc figures i escenes i pujar-la al seu compte d’Instagram abans del 10 d’abril amb el hashtag #EsculturasHarryPotterExpo i mencionant a @harrypotterexpospain. Per a comprovar que es compleix amb els requisits, el compte haurà de ser públic i la fotografia haurà de penjar-se en el mur, no en les històries.

D’aquesta manera, les persones que guanyen a l’atzar seran les primeres a veure tot el dispositiu, que inclou algunes de les localitzacions més populars de la saga, escenaris amb objectes, attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que es van utilitzar durant el rodatge i els diferents elements interactius distribuïts al llarg de 1.500 metres quadrats. Així mateix, podran assistir a la trobada amb els actors que interpreten als bessons Weasley, James i Oliver Phelps.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 1 =