caixa popular

La FIFA tria València per a avaluar la qualitat dels paviments de futbol sala

La FIFA tria València per a avaluar la qualitat dels paviments de futbol sala
22/02/2018 -

Les instal·lacions esportives municipals de València han sigut les triades per la FIFA, juntament amb l’Institut de Biomecànica de València (IBV), per al desenvolupament d’un nou sistema per a avaluar la qualitat de les superfícies esportives de futbol sala. Els especialistes han treballat durant tres dies en el pavelló de Benicalap i en el de la Malva-rosa.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha declarat que “es tracta d’una nova mostra de qualitat de les instal·lacions esportives municipals de la nostra ciutat, ja que fa dos anys experts de la FIFA van visitar València per a avaluar superfícies amb gespa artificial. La ciutat es troba en l’avantguarda de les últimes novetats esportives i també quant als materials necessaris per a una adequada pràctica de les activitats físiques”.

La FIFA ha sigut l’encarregada d’organitzar aquestes jornades i per a açò ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València i l’Institut de Biomecànica de València. Els altres dos laboratoris internacionals que participen són Labosport (França) i Sports Labs (Escòcia). Els treballs es realitzen en el pavelló de Benicalap amb sòl sintètic i en el pavelló Malva-rosa on han analitzat el paviment de fusta natural.

El director d’Innovació en Activitat Física i Esport del IBV, Enrique Alcántara, ha destacat que “no és casual que s’hi ha triat com a seu una ciutat espanyola per a dur a terme aquests assajos, ja que Espanya és una potència mundial en futbol sala i també un dels països on es duu a terme la R+D més avançada en este esport en centres tecnològics com és el cas del IBV, únic laboratori acreditat per la FIFA a Espanya”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris