caixa popular

L'Albufera, testimoni de les festes del Tremolar d'Alfafar

Les festes del barri del Tremolar se celebraran del 7 al 10 de juny

L'Albufera, testimoni de les festes del Tremolar d'Alfafar
07/06/2018 -

La localitat valenciana d’Alfafar està en constant evolució, encara que sense deixar arrere la tradició i la cultura que tant li caracteritza. I un clar exemple, sens dubte, són les festes del barri del Tremolar, una de les més representatives d’Alfafar, i que se celebren en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Així, i en un marc immillorable com és l’Albufera, veïns i visitants gaudiran, durant quatre dies, d’un complet programa, en el qual hi haurà espai per a la música, els espectacles i, per descomptat, la tradició.

Les festes del Tremolar arrancaran aquesta vesprada, a les 18.00 hores, amb jocs tradicionals i una xocolatà per a anar agafant forces. Serà a la nit, a les 21.00 hores, quan els veïns es reuniran enfront de l’Espai Cultural d’Educació Medi Ambiental ‘El Tremolar’ (ECEMTA) per a gaudir d’un sopar de pa i porta, i un teatre-sainet.

L’endemà, 8 de juny, el dia arrancarà amb campionats de truc i parxís, a les 18.00 hores, i continuarà amb el sopar a la fresca enfront d’ECEMTA. Per a acabar la vetlada, els assistents tindran l’oportunitat de passar una nit plena de cultura amb l’exhibició de ball de la mà de l’Escola de Ball de l’Associació Cultural de Veïns Barri El Tremolar.

La tradicional cavalcada arribarà el dissabte, 9 de juny, a les 19.00 hores. No obstant això, la festa no acabarà ací, ja que, a les 20.30 hores, començarà el festival de paella valenciana, que comptarà amb el Grup de dolçainers i tabalers Bufal’.

Finalment, el dia gran de les festes del Tremolar se celebrarà el diumenge, moment en el qual la Mare de Déu dels Desemparats entrarà pel Canal del Tremolar, i tindran lloc el cant de les albades, així com la missa en honor a la Verge. A continuació, Alfafar Balla Danses es farà càrrec de realitzar les danses a la Mare de Déu, i es posarà el fermall d’or a la festivitat amb una solemne processó pels carrers del barri, que començarà a les 20.30 hores. En finalitzar el recorregut, es repartirà orxata i rosquilletes entre els assistents.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018