25n
25N
25N

La pólvora envaeix Torrent amb la trabucada dels Moros i Cristians 2019

Descobreix tota la programació dels Moros i Cristians de Torrent 2019, però també dels altres esdeveniments que conformen les festes de la localitat

La pólvora envaeix Torrent amb la trabucada dels Moros i Cristians 2019
25/07/2019 -

A punt de començar els Moros i Cristians de Torrent, els veïns i veïnes d’aquesta localitat valenciana es preparen per a gaudir d’uns dies intensos que començaven el passat 13 de juliol amb l’inici de les Festes de Torrent 2019. Música en directe per a promocionar el talent local, festivals ja consolidats com el Rockejat o la tradició de Torrent amb la processó són només alguns dels actes que es gaudiran durant aquests dies.

No obstant això, els Moros i Cristians de Torrent continuen sent un dels elements principals de les festes de la localitat. Així, una vegada celebrat el pregó, només queda esperar als grans actes programats que aconsegueixen atraure visitants de tota la comarca. I és que com explicava el regidor de Festes de Torrent, Pascual Martínez, “d’aquesta festa no solament gaudeixen els veïns i veïnes de Torrent, sinó que també ve gent de fora per a gaudir d’una celebració que ja s’ha consolidat”.

D’aquesta manera, un dels principals actes serà la Trabucada, moment en el qual la pólvora serà una de les principals protagonistes. Així, la primera d’ella serà aquest divendres, 26 de juliol, a les 19.00 hores, a la Plaça Major, mentre que la segona trabucada se celebrarà el diumenge, 28 de juliol, a la mateixa hora i en el mateix lloc. L’Ajuntament de Torrent retransmetrà per streaming tots dos actes dels Moros i Cristians.

Sens dubte, un altre dels actes més esperats serà l’Entrada de Moros i Cristians de Torrent 2019. Veïns i visitants hauran d’esperar fins al dilluns, 29 de juliol, a les 20.00 hores, per a gaudir d’un dels moments més emblemàtics de les Festes de Torrent. Com a novetat, enguany, el recorregut canvia i es realitzarà envoltant la Torre. Així mateix, les diferents files ja no eixiran en horari escalonat, sinó que aniran eixint per trams amb l’objectiu que siga una desfilada molt més fluida.

Es preveu que al voltant de 12.000 persones, entre espectadors i participants, es concentraran per a gaudir de la Gran Entrada de Moros i Cristians. Per això, i a causa de l’èxit que cada any té aquest esdeveniment, s’ha ampliat la tribuna de 80 a 140, igual que les cadires que aconseguiran les 4.000. I és que ja està tot preparat perquè Torrent gaudisca d’un dels moments més esperats de l’any.

Programació de les Fetses de Torrent 2019

fiestas-torrent-2019

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =