caixa popular

Segona jornada de les Festes Populars de Paiporta amb molta música

Segona jornada de les Festes Populars de Paiporta amb molta música
10/08/2017 -

La segona jornada de les Festes Populars 2017 de Paiporta estaran protagonitzades per l’oferta musical i per una iniciativa innovadora: les albaes de ‘La festa a casa’, que permetran acostar l’ambient festiu a les cases de les persones impedides. Aquesta activitat fou proposada per la ciutadania en el procés participatiu de confecció de les festes i estarà coordinada per les comparses mores i cristianes de Paiporta, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura.

Gràcies a aquesta iniciativa, es realitzarà un recorregut amb aturades a diferents cases, on es portaran a terme cants d’albaes a persones que, pel seu estat de salut, no poden eixir al carrer a gaudir de les Festes Populars. ‘La festa a casa’ començarà a les 20.30 hores.

A més, en la segona jornada d’aquest divendres tindrà un protagonisme fonamental la música. S’han programat la revetlla popular a les 23.00 a càrrec de l’Orquestra Sicília, al Carrer Santa Anna, i el concert de La Banda Lokura, Mistah Godeh & The Growling Band i Pool Jazz, a la mateixa hora, però a l’encreuament entre els carrers José Capuz i Literat Azorín.

Abans, de vesprada, hi haurà un taller de disfresses infantils de Moros i Cristians, a les 17.00 hores a la Plaça Major, activitat prèvia a la tradicional entrada infantil, que tindrà lloc a les 19.00 hores en la mateixa ubicació. Aquestes dues activitats estan organitzades per la Comparsa ‘La Nostra’ i la Junta Coordinadora de Comparses Mores i Cristianes de Paiporta.

El dia s’obrirà amb un taller de teatre infantil, previst per a les 10.00 hores als jardins del Museu de la Rajoleria, una activitat realitzada a petició del grup local Burumballa Teatre, qui va fer la proposta en els tallers participatius de confecció de les festes. Al migdia s’inaugurarà l’exposició ‘El Museu ix al carrer, jo vaig estar ací’, a la Plaça Casota.

Les Festes Populars 2017 de Paiporta s’han estrenat aquest dijous amb activitats per als més menuts i menudes al teatre de titelles ‘La terra dels Babaus’, que ha congregat a desenes de xiquets i xiquetes al Xalet de Català.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris