caixa popular

Últims dies de les Festes Patronals de Mislata

El 29 d’agost començarà les Festes Populars de Mislata

Últims dies de les Festes Patronals de Mislata
27/08/2017 -

El passat 19 d’agost, la localitat valenciana de Mislata donava el tret d’eixida a les seues tradicionals Festes Patronals en honor al seu patró, el Santíssim Crist de la Fe, i a La nostra Senyora dels Àngels. Tot un any d’esforç i dedicació per a preparar una programació que ha estat repleta de música en directe, solemnes processons, entrada mora, jocs infantils i pólvora.

Ara, Mislata viu els últims dies de les seues Festes Patronals, que culminaran amb la processó del Santíssim Crist de la Fe, avui, a les 21.00 hores, seguida de la tradicional ‘Nit d’albaes’, que eixirà des de la porta de l’església de La nostra Senyora dels Àngels.

Finalment, el dilluns 28 d’agost, després de la despertà, a les 08.00 hores, en la Plaça de la Constitució, i la mascletà, a les 14.30 hores, en la Plaça Major, començarà la ‘Entrà de la murta’ pels carrers habituals de la processó i, finalment, tindrà lloc la processó de La nostra Senyora dels Àngels, a les 21.30 hores, que posarà en fermall d’or a les Festes Patronals de Mislata.

Però les festes d’aquesta localitat valenciana no acaben ací. I és que dimarts que ve, 29 d’agost, començaran les Festes Populars de Mislata. A València Extra, t’informem de la programació.

DIMARTS, 29 D’AGOST

19:00h. Desfilada inaugural de les Festes Populars, amb la Batucada Borumbaia, des de la plaça de la Constitució fins a la plaça Major.

20:00h. Visita a la Fira de Festes i casetes per part de les autoritats municipals acompanyats de tabal i dolçaina.

21:00h. Castell de focs artificials i encés de llums de la Fira de Festes Populars.

23:00h. Orquestra La Tribu.

DIMECRES, 30 D’AGOST

19:00h. Activitats infantils en l’espai “Menuda Festa” del recinte firal, a càrrec del Consell d’Infància i Adolescència, i les associacions: Falla L’Eliana–Cid, Falla Pl. Eduardo Marquina, Clavaría de los Ángeles y Fiestas de la Cruz. Entre uns altres, hi haurà pintacares, festa de globus, jocs d’aigua, etc.

20:00h. Masterclass de sevillanes, en la caseta de l’Associació Andalusa.

20:30h. “Mira qui balla a Mislata”, actuacions de ball organitzades per l’Agrupació Veïnal amb la participació del Grup de Danses Sangonera, Acadèmia de Ball Stylo’s, Associació Cultural Andalusa de Mislata i Acadèmia Balla amb mi.

22:00h. Paella geganta.

23:00h. Orquestra Euforia.

DIJOUS, 31 D’AGOST

19:00h. Concurs de disfresses infantil. Activitat organitzada pel Consell de la Joventut de Mislata.

20:00h. Actuació de La banda del drac, espectacle d’animació musical infantil.

22:30h. Correfoc a càrrec de ‘Els dimonis de Mislata’, des del Centre Cultural, per l’avinguda Gregorio Gea, fins a la plaça Major.

23:00h. Nit de disfresses. Activitat organitzada pel Consell de la Joventut de Mislata. Més informació en www.conselldemislata.org

23:30h. Orquestra La Pato.

DIVENDRES, 1 DE SETEMBRE

19:00h. Activitats infantils en l’espai “Quina Festa” del recinte firal, a càrrec del Consell d’Infància i Adolescència, i les Associacions: Falla Eduardo Marquina, Veïns Barri del Quint i Clavaria dels Àngels. Entre uns altres, hi haurà jocs gegants, tallers, concurs de dibuix i jocs tradicionals.

19:30h. Campionat futbolí infantil, en la caseta de la Falla Lepanto.

19:30h. Exhibició de balls andalusos, a càrrec de l’Associació Cultural Andalusa de Mislata.

20:00h. Actuació de la Companyia de dansa espanyola Marea Dansa, amb l’espectacle “Flor de maig”.

21:00h. Degustació de pinxos a càrrec de la Penya els Tronats.

23:00h. Activitats de prevenció de l’abús en el consum d’alcohol i altres substàncies en la carpa de la UPCCA.

23:30h. Orquestra Montecarlo.

DISSABTE, 2 DE SETEMBRE

11:00h. Jocs infantils aquàtics amb la col·laboració de la Regidoria d’Infància i Adolescència. Ambientació musical i festa de l’escuma.

20:00h. “II Mislata Run Color Fest”. Activitat organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament amb el Consell de la Joventut de Mislata, amb la col·laboració de les entitats de les casetes de la Fira.

20:30h. Festa de color amb dj’s.

23:00h. Activitats de prevenció de l’abús al consum d’alcohol i altres substàncies en la carpa de la UPCCA.

23:30h. Mascletà nocturna.

24:00h. Orquestra Límite.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios