caixa popular

Les festes patronals de Mislata cedeixen el protagonisme als més menuts

Les festes patronals de Mislata cedeixen el protagonisme als més menuts
22/08/2017 -

Les festes patronals de Mislata compten un any més amb un parell de jornades dedicades quasi en exclusiva als més menuts. Ahir van ser els clavaris dels Àngels i hui els del Crist els qui programen, durant tot el dia, activitats perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen també d’aquests dies festius.

La plaça de la Constitució va acollir ahir una gran varietat de jocs infantils. Durant tot el matí, els més menuts s’ho van passar d’allò més bé amb els jocs aquàtics, tot un seguit d’inflables disposats al llarg de la plaça -d’ús exclusiu per a vianants- amb refrescants tobogans amb els quals jugar i refrescar-se d’aquestes caloroses jornades.

Les activitats d’ahir estaven organitzades per la Clavaria de la Mare de Déu dels Àngels, que de vesprada van celebrar jocs tradicionals i una “xocolatà”. Centenars de xiquets i xiquetes van participar ahir en les carreres de sacs, en les clàssiques cucanyes o en el joc de les cadires. I per a reposar forces, res millor que un got de xocolata i una ensaïmada que els clavaris van oferir gratuïtament a tots els assistents.

Les festes patronals continuen hui amb una jornada similar a la d’ahir. Inflables de matí i de vesprada més jocs infantils, un taller de ball i berenar per a tots els assistents. Ja de nit, el públic adult gaudirà del musical “Els millors anys de la nostra vida”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris