caixa popular

Més de la meitat dels negocis augmenta la seua plantilla durant les festes de Paterna

Més de la meitat dels negocis augmenta la seua plantilla durant les festes de Paterna
05/07/2017 -

L’estudi encarregat per l’Ajuntament de Paterna per conéixer l’impacte econòmic que les festes locals tenen en el municipi ha revelat que els períodes festius creen en el municipi un total de 113,6 llocs directes de treball. Una xifra que sobrepassaria els 150 nous llocs de treball, entre directes i indirectes.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Recursos per a la Ciutadania, Eva Pérez, qui ha desvelat que “els períodes festius fan créixer l’ocupació en el municipi i molts establiments paterners, sobretot els de barri Centre, Campament i Alborgí, necessiten incrementar les seues plantilles de treballadors en gairebé un 8%”.

Referent a això, Pérez ha detallat que “durant les Festes Majors d’agost, fins a un 55% dels 710 establiments que hi ha a Paterna necessiten contractar nou personal mentre que durant les Falles ho fan un 25%” i ha concretat que “cada establiment que incrementa la seua plantilla ho fa en més de 2 persones”.

L’informe també analitza l’estimació de llocs creats per classe d’empresa i, en aquest sentit, els hotels, restaurants i cafeteries són els establiments que més llocs de treball generen, creant 63,1 ocupacions durant les festes patronals i 27,2 ocupacions durant les Falles.

Davant aquestes dades, Eva Pérez ha assegurat que “des del Govern de Paterna seguirem apostant per la promoció i dinamització de les festes locals, no només com a element integrador de la cultura i les tradicions paterneres sinó també com a generador d’ocupació en els negocis locals”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats