25n
25N
25N

Les Festes de Paiporta 2019 vénen carregades de música, tradició i espectacles pirotècnics

Del 7 al 17 d’agost, Paiporta es prepara per a viure uns dies intensos amb les Festes de Sant Roc 2019

Les Festes de Paiporta 2019 vénen carregades de música, tradició i espectacles pirotècnics
02/08/2019 -

S’acosten les Festes de Sant Roc de Paiporta 2019. Dies intensos que començaran, oficialment, el 7 d’agost amb la inauguració de la tercera edició de l’exposició ‘El Museu ix al carrer’, i s’allargaran fins al 17 d’agost amb la famosa celebració del Dia del Gos, moment en el qual veïns i visitants podran gaudir de la cavalcada, la processó i la cremà del Gos, que posarà el fermall d’or a les festes de Paiporta.

No obstant això, en eixos deu dies de festa, s’han programat un total de 60 actes entre els quals no faltaran les comparses de Moros i Cristians, la tradicional Festa del Melonet, la dansà en honor a Sant Roc o el JoveRock amb els grups de música locals més reconeguts, com La Fúmiga o Atzembla. Música, cultura i tradició s’uneixen per a fer gaudir a veïns i veïnes de Paiporta.

Per descomptat, un any més, des del Consistori es treballa per a continuar nodrint de nous esdeveniments la programació de les Festes de Sant Roc. Així, tal com explica el regidor de Festes, Vicent Císcar, una de les principals novetats serà la ‘Holy Party’, “un acte pensat, sobretot, per als més joves, ja que els xiquets de 7 anys poden participar acompanyats dels seus pares”. Aquest esdeveniment, que consistirà a llançar-se boles plenes de pigments de colors, tindrà lloc el 15 d’agost, a les 19.00 hores, al carrer Torrent.

Però les novetats no acaben ací, ja que també hi haurà un espectacle de dansa acrobàtica, un matinal d’handbol, un espectacle de varietats, a càrrec de Vicent Seguí, o la nit dels anys 60 i 70 per als més majors, amb l’objectiu de “recordar els guateques de llavors”.

En definitiva, com apunta Vicent Císcar, l’objectiu és que “les festes de Sant Roc 2019 siguen dies divertits en els quals puga participar tothom, sense convertir-se en una celebració perquè la gent s’emborratxe, sinó per a gaudir amb respecte i civisme”.

Les inscripcions prèvies per als actes que les requerisquen, com poden ser el sopar popular (programat per al diumenge 11 d’agost), el concurs de truites, la Volta a peu Infantil, la Festa del Melonet o el taller infantil de teatre, es podran formalitzar en l’Oficina UNICA fins hui, 2 d’agost.

Programació Festes de Sant Roc Paiporta 2019

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 5 =