caixa popular

El volteig de campanes i les carcasses anuncien les festes de Mislata

El volteig de campanes i les carcasses anuncien les festes de Mislata
01/08/2017 -

Com cada any, el mes d’agost dóna la benvinguda a les festes patronals amb un volteig de campanes i trets pirotècnics en la plaça de la Constitució. En aquesta ocasió, la clavaria de Nuestra Señora de Los Angeles ha sigut l’encarregada d’iniciar els festejos.

Demà dimecres, els clavaris oferiran la tradicional xocolatà al veïnat per a començar els preparatius de les festes patronals i populars de Mislata, que condensaran els seus actes més importants entre el 19 d’agost i el 2 de setembre.

La pirotècnia sempre està present en les festes de Mislata. I aquest matí ha tornat a ser protagonista del baluern que ha acompanyat el volteig de campanes de la parròquia de Los Angeles, amb el qual tradicionalment es dóna inici als preparatius de les festes patronals i populars de la ciutat.

A la cita inaugural li succeirà la missa de matí, en honor als clavaris difunts, que acabarà amb un desdejuni en el casal. Es tracta d’un moment de participació i de celebració, en la qual els clavaris conviden al veïnat a prendre una xocolata en la seua seu del carrer Nuestra Señora de Los Angeles .

Diumenge que ve es repetirà el ritu de la tradició, però seran els clavaris del Crist els encarregats de despertar a la ciutat amb la pirotècnia, i posteriorment oferiran un desdejuni popular enfront de la parròquia, novament amb una xocolatà i les ensaïmades que donen un sabor tradicional a les festes de Mislata.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + huit =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris