25n
25N
25N

Picassent celebra les festes en honor a la Miraculosa

Picassent celebra les festes en honor a la Miraculosa
03/06/2019 -

Una programació variada i per a tots els públics i una participació excel·lent. Amb aquestes premisses s’han desenvolupat les Festes en honor a La Miraculosa, que van tindre el seu tret d’eixida divendres, amb el concert de la Societat Musical l’Om a l’interior de l’església de La Miraculosa i per la nit amb la cordà a càrrec de l’Associació Cultural i Festera «El fugidor» i els «Dimonis de la Dalla» a l’Avinguda del Sud. El recorregut festiu donava pas, dissabte a la vesprada, a la desfilada de moros i cristians, on vora 15 comparses formades per més de 200 persones, ompliren els carrers del recorregut amb música i molta marxa. Ja a la nit, la plaça del Mercat acollia un espectacle de dansa i flamenc que va fer gaudir a totes les persones presents.

Diumenge, festivitat de la Verge, el calendari festiu donava pas a la dansada popular pel carrer dels Furs i ja a la vesprada la missa solemne i la processó posaren el punt final a unes festes immensament participatives.

L’alcaldessa en funcions, Conxa Garcia, s’ha mostrat molt satisfeta pel transcurs de les Festes i ha manifestat que, «Una vegada més, hem tingut unes festes on han combinat a la perfecció diferents vessants com ara la tradició, el teatre, la música, la devoció i el sentiment, i on el veïnat ha eixit al carrer per viure la festa en majúscules».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − tretze =