caixa popular

Maldita Nerea, Space Elephants i un tobogan gegant aquàtic, a les Festes Majors de Paterna

Maldita Nerea, Space Elephants i un tobogan gegant aquàtic, a les Festes Majors de Paterna
07/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha donat a conéixer hui alguns dels espectacles més importants que centraran la programació de les Festes Majors d’agost en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer d’aquest 2017.

Durant 11 dies, els paterners i paterneres gaudiran de concerts, ‘correfocs’, ‘cordaes’, triduos, activitats infantils i fins i tot un sopar popular al carrer Major que convertiran al municipi en l’epicentre provincial del foc, la música i la diversió.

Maldita Nerea encapçalarà el cartell de concerts i actuarà el divendres, 25 d’agost en el CEIP Villar Palasí de Paterna. A aquest grup li acompanyaran altres artistes com el raper alacantí Arkano, que va batre el rècord Guinness mundial després de rapear durant 24 hores seguides o els paterners Space Elephants, que repeteixen de nou aquest any després de l’èxit collit en 2017.

Un any més, Paterna instal·larà un tobogan gegant aquàtic. L’any passat, el tobogan, de cent metres de longitud, va congregar a més de 1.000 paterners i paterneres.

Aquest any, a més, és el primer en el qual La Cordà estrena la seua recent declaració com a Festa d’Interés Turístic Nacional, una catalogació que, segons la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche “fa que aquestes festes 2017 siguen especials, i per això, donarem especial protagonisme al Cohetódrom i, per descomptat, a la millor Cordà del món que se celebrarà l’últim diumenge d’agost i que tornarà a destacar per la seua seguretat i el seu sentiment”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − set =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios