25n
25N
25N

Massamagrell inicia les seues Festes Majors 2019

Massamagrell inicia les seues Festes Majors 2019
20/09/2019 -

Hui, 20 de setembre, es dóna el tret d’eixida a les festes majors de Massamagrell amb el sopar de benvinguda i el llançament del tradicional ‘chupinazo’ des del balcó de l’ajuntament.

Demà, dissabte, se celebraran actes taurins durant tot el dia organitzats pel XX aniversari de la penya taurina “L’Afició”. El diumenge tindrà lloc la tradicional “Entrà de la Murta” i el pregó de les festes majors, a càrrec de l’estilista Carles Ruiz.

També el diumenge se celebrarà la III Carrera 6k i Marxa 4k Solidària RunCáncer de Massamagrell, podent inscriure’s el veïnat fins 30 minuts abans de l’eixida, que tindrà lloc a les 10.00 hores en l’Av. Magdalena.

Els festejos prosseguiran el dimecres 25 amb la tradicional “cercavila amb xaranga”, el dijous 26 amb la presentació de les Filles de Maria, el divendres 27 amb el conegut Dia de Disfresses, durant el dia 28 les festes se centraran en la realització d’espectacles taurins com a celebració del “Dia del Bou” i el diumenge 29 la setmana culminarà amb el “Paelles Holi Festival”.

La següent setmana les festivitats religioses locals seran les protagonistes, el dilluns, 30 de setembre, es realitzaran actes en honor a la Verge del Rosari, patrona de Massamagrell, el dimecres, 2 d’octubre, tindrà lloc la festivitat del Santíssim Crist del Consol i l’Empara i el dijous, 3 d’octubre, la festivitat de Sant Joan Evangelista, patró de Massamagrell. Tots aquests actes religiosos estaran encapçalats per les Filles de Maria, els Clavaris de la Verge del Rosari i els festers de Sant Joan, organitzadors al costat de l’ajuntament de la programació festiva.

Continuant amb les activitats, el dimarts, 1 d’octubre, es disputarà el tradicional Trofeu Alcaldia de Pilota Valenciana, en el Trinquet “Tio Pena”, el dijous, 3 d’octubre, el Circ Ales estarà instal·lat en el Passeig del Rei en Jaume a partir de les 19.00 hores, el divendres, 4 d’octubre, tindrà lloc la gran cavalcada infantil i la nit de torrà al carrer, finalitzant el dia amb l’actuació de Henry Méndez i José de Rico i la cavalcada de fi de festes.

Finalment, el dissabte, 5 d’octubre, es realitzaran actes taurins, el diumenge, 6 d’octubre, tindrà lloc el Dia de la Bici i el tradicional “Ball de la Plaça” i, durant l’última setmana d’aquests festejos, el dimarts, 8 d’octubre, el mag “Yunke” actuarà per al veïnat en la Plaça Constitució i el dimecres, 9 d’octubre, es representarà el musical infantil “Toy’s”.

En paraules de la regidora de festes, Nina Sepúlveda: “Hem treballat estretament amb els Clavaris i Filles de Maria perquè les activitats que el nostre veïnat puga gaudir siga una oferta àmplia, diversificada i per a totes les edats”.

“Esperem que aquestes festes siguen un exemple de diversió, gastronomia, germanor i oci de diferents tipus, però especialment de civisme i respecte a l’altre”, destaca l’alcalde de la localitat, Paco Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dos =