caixa popular

Arranquen les festes del 'Buen Pastor' a Mislata

Arranquen les festes del 'Buen Pastor' a Mislata
26/06/2017 -

Sis bandes de cornetes i tambors de diversos municipis propers es van donar cita el dissabte en els carrers de Mislata, amb motiu de l’inici de les festes que organitzen els clavaris del ‘Buen Pastor’ en el barri de la Moreria de Mislata. Des que els veïns del nucli antic de Mislata recuperaren les seues festes en honor al ‘Buen Pastor’ fa ara set anys, el so de les cornetes i els tambors s’ha tornat ja indispensable gràcies a un festival que s’ha convertit ja en tot un clàssic.

L’acte va arrancar en la plaça de la Constitució, des d’on va partir una xicoteta cercavila pel centre de la població, fins a confluir totes les bandes de cornetes i tambors en la plaça de la Moreria, on esperava el nombrós públic que va desafiar a les altes temperatures per a gaudir d’aquest singular festival de música.

La Banda de Cornetes i Tambors de Mislata va actuar com a amfitriona d’un festival que va comptar enguany amb la participació de la banda de La nostra Senyora del Redemptor del barri de la Coma de Paterna, la banda Crucifixió de Pobles Marítims de València, la banda Veterans d’Aldaia, La Gar de Tres Forques i l’Agrupació Musical de Manises.

Des de la vespra de Sant Joan i fins diumenge que ve dia 2 de juliol, els veïns del barri de la Moreria celebraran les seues particulars festes amb multitud d’actes en el carrer, entre els quals destaca el correfoc del divendres a la nit, la passejà del dissabte o la cavalcada del diumenge.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats