25n
Orgull
Orgull

'Fiesta y Boda' confirma la seua celebració presencial a València

'Fiesta y Boda' confirma la seua celebració presencial a València
14/10/2020 -

La 22 edició de la Fira de Productes Saló de Productes i Serveis per a Esdeveniments i Celebracions (Fiesta y Boda) ha confirmat la seua celebració de forma cent per cent presencial del 13 al 15 de novembre al Pavelló 6 de Fira València, en un dels primers esdeveniments de les seues característiques que se celebren a Espanya en aquest 2020 a causa de la crisi del coronavirus.

La cita ha confirmat ja la participació de prop de 70 firmes relacionades amb els sectors de moda, esdeveniments, servei d’àpats, vestits de noces, fotografies, agències de viatges i indumentària i complements fallers i una àrea exclusiva per a indumentària fallera, segons ha informat Fira València en un comunicat.

La fira arriba en un entorn complicat per al sector a causa de les restriccions imposades per la pandèmia encara que amb el “ferm objectiu de revitalitzar als sectors implicats en el negoci dels esdeveniments”.

“Som conscients de la complexitat d’aquest 2020 i ens hem adaptat. Ara és més necessària que mai una cita com a Fiesta y Boda 2020 que mostre totes les possibilitats que ofereix en aquest moment el nostre sector als nuvis valencians, que mantenen viva la il·lusió per celebrar el seu gran dia”, ha destacat el president del saló, David Soriano, de la firma Nautalia Viatges.

En aquest sentit, Soriano ha apuntat que les noces que no s’han pogut celebrar aquest any 2020 “no s’han cancel·lat, sinó que s’han ajornat i, per tant, amb absoluta responsabilitat, hem de continuar oferint els nostres serveis, adaptats al moment actual”. Per això, el sector mostrarà en Fiesta y Boda com han adaptat la seua oferta a la nova realitat imposada per la Covid-19, com, per exemple, esdeveniments d’aforament més reduït, dissenyats a mesura del client o amb serveis d’àpats personalitzats.

‘ESPAI INDUMENTÀRIA’

Dins de l’aparador de Fiesta y Boda 2020 tornarà a tindre protagonisme el món de les falles, a l’expectativa de poder celebrar les seues festes en 2021, en l’àrea exclusiva ‘Espai Indumentària’, amb un ampli aparador de firmes d’indumentària, orfebreria, xals, sinagües, cancans o complements.

“En aquesta edició, ‘Espai Indumentària’ ha rebut el suport de tot el col·lectiu faller per a generar durant els tres dies de la fira un punt de trobada festiva i de negoci entorn de la festa fallera”. La cita ha rebut l’impuls organitzatiu i dinamitzador de dues entitats “claus” en el món de les falles: el Gremi Artesà de Sastres i Modistes de València i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, que col·laboraran en l’articulació de l’aparador i l’organització.

Els visitants tindran tota la informació digitalitzada per a evitar el contacte en paper, diferents portes d’accés, controls de temperatura, punts de gel hidroalcohòlic i comptaran amb un sistema continu de ventilació dins dels pavellons “per a garantir les màximes condicions d’higiene”, entre moltes altres mesures.

Al pavelló s’articularan diferents recorreguts de sentit únic per a evitar els encreuaments innecessaris així com s’ampliarà la distància entre expositors i corredors més amplis que permeten un flux constant de visitants sense aglomeracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 20 =