25n
25N
25N

La gran festa dels mercats arriba a la Plaça de l'Ajuntament

La gran festa dels mercats arriba a la Plaça de l'Ajuntament
23/10/2019 -

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha anunciat que aquest diumenge la plaça de l’Ajuntament albergarà, per segon any consecutiu, la gran festa dels mercats de carrer. En horari de 9 a 15h hi haurà més de 360 paradetes dels tradicionals mercats de venda no sedentària que habitualment s’instal·len als barris, però aquesta vegada al centre neuràlgic de València, a la plaça de l’Ajuntament.

Les paradetes oferiran els seus productes amb tota classe de promocions i ofertes. Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València s’han preparat, a més, diverses activitats complementàries, com la instal·lació d’un escenari en la part central de la plaça on s’oferiran concerts de Juanekle&Aché Fusión Cubana i Nina Dinamita (swing) així com altres actuacions diverses, castells unflables per als xiquets i xiquetes o una xaranga, per tal de garantir que els mercats extraordinaris visquen una gran festa la jornada de diumenge.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha dit que “des de la regidoria de Comerç ens sentim ben orgullosos dels venedors i venedores dels mercats de venda no sedentària i del seu treball, i per això els portem a la plaça de totes i tots, la Plaça de l’Ajuntament, i convidem a participar d’ells a tota la ciutadania tant aquest diumenge com la resta de la setmana en els diferents barris de la nostra ciutat”.

La festa dels mercats ocuparà tota la superfície de la plaça de l’Ajuntament, des del carrer Sant Vicent fins al carrer periodista Azzati, tant per la part on recau l’edifici consistorial com per la part on està el Rialto i el carrer les Barques. A més, l’Ajuntament ha contemplat la instal·lació de diversos WC’s portàtils.

“Després de l’èxit viscut l’any passat, des de l’Ajuntament hem volgut repetir aquesta experiència, i ens alegra que els venedors i venedores s’hagen implicat enguany també en aquesta celebració amb un major nombre de paradetes que hi participen”, ha dit Galiana.

La gran festa de diumenge està organitzada també per dues associacions de venedors de venda no sedentària, com són AIVAV i AICSE, que disposaran també de punts d’informació en el mercat per poder donar a conéixer la seua tasca diària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − cinc =