25n
25N
25N

La festa dels mercats extraordinaris arriba a la Plaça de l'Ajuntament

Diego Delso

La festa dels mercats extraordinaris arriba a la Plaça de l'Ajuntament
28/10/2018 -

El pròxim diumenge 28 la plaça de l’Ajuntament acull el dia gran dels mercats extraordinaris de València, aprofitant que es tancarà la plaça de l’Ajuntament, com cada últim diumenge de cada mes en una festa que tindrà lloc a tota la plaça, des del carrer Sant Vicent fins a Periodista Azzati, i que també ocuparà la part central de la plaça. Un total de 200 parades estaran obertes des de les 9.00 fins a les 15.00 h en aquesta jornada festiva organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València.

La idea és celebrar un “mercat de mercats”, un gran mercat extraordinari que siga la suma dels que s’instal·len qualsevol dia als barris de València, en aquesta ocasió en una ubicació tan singular com és la plaça de l’Ajuntament.

«Es tracta d’aprofitar que la plaça de l’Ajuntament es converteix en una zona per a vianants aquest diumenge –com tots els diumenges finals de mes- per a promocionar els mercats de venda no sedentària. Cal recordar que no és l’única activitat d’aquestes característiques que ha organitzat el govern municipal, ja que tots els anys podem gaudir també, per exemple, del mercat agroalimentari amb productes frescos de proximitat», ha dit el regidor Galiana.

«Des de la regidoria hem tingut clar des del primer moment que un dels objectius que calia impulsar en la ciutat és la dinamització dels mercats de venda no sedentària als quals calia donar-los més protagonisme en la ciutat, ja que havien estat molt oblidats per part de l’administració local en l’anterior etapa. És molt important la tasca que fan, ja que generen una important activitat econòmica i molts llocs de treball a la nostra ciutat».

En l’activitat estan implicades, a banda de la regidoria de Comerç, les associacions de l’Agrupació Independent de Venedors Autònoms de València i l’Agrupació Independent de Comerciants sense Establiment.

L’activitat comptarà també amb animació itinerant durant tot el matí i ambientació musical de diferents grups de música contractats específicament per a la jornada.

DIUMENGE S’OBRI A VIANANTS LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

Diumenge 28 s’obri a vianants la plaça de l’Ajuntament, com cada últim diumenge de cada mes. Això serà a partir de les 7.00 del matí i no es podrà accedir amb l’EMT fins a les 12.00 aproximadament. A partir d’aquesta hora només podran accedir a la plaça el transport públic i el veïnat de la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent