Massamagrell dóna inici a les seues Festes Majors de 2018

El municipi té per davant 15 dies plens de programació per a tot tipus de públic

Massamagrell dóna inici a les seues Festes Majors de 2018
14/09/2018 -

Amb el taller infantil del fanalet, el sopar de benvinguda i la disparada del xupinasso des del balcó de l’Ajuntament a les 12 de la nit, Massamagrell donarà inici a les seues Festes Majors de 2018 hui, divendres 14 de setembre. El municipi té per davant 15 dies plens d’activitats culturals, musicals, gastronòmiques, religioses i esportives dirigides a la ciutadania de totes les edats.

“A diferència de l’any passat, enguany comptem amb Filles de María, encarregades d’organitzar alguns dels actes d’aquestes setmanes. La programació d’aquestes Festes presenta algunes novetats respecte a la de l’any passat: la II Carrera i Marxa RunCàncer s’ha inclòs dins de la programació de les Festes i tindrà lloc diumenge que ve 16 de setembre; els Festers de Sant Joan han organitzat una cavalcada temàtica i dos musicals, un infantil i altre per a adults, que se celebraran el dia 29; i el dia de la bici celebrat tradicionalment el primer cap de setmana de les Festes, es trasllada al dia 30, últim dia de les nostres Festes. Les paelles, que passaren a celebrar-se al migdia l’any passat, se seguiran mantenint enguany en el mateix horari ja que va haver-hi una gran acceptació aconseguint duplicar el nombre d’inscripcions; i per tant, el Paelles Holi Festival es tornarà a realitzar quan finalitzen les paelles”, explica el Regidor de Festes, Paco Gómez.

“Esperem que la gent isca al carrer i participe en tots els actes programats perquè són dies de diversió. Que creem entre tots un bon ambient on la convivència i el respecte entre el veïnat prevalga per sobre de tot. A més, les festes són un bon moment per a demostrar a l’exterior tot allò que Massamagrell ja és, un poble compromès i arrelat amb la cultura” comenta l’Alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − deu =

sagunt a escena 2019
turismo salou