25n
Orgull
Orgull

La Festa de les Disfresses inundarà Rafelbunyol aquesta nit

La festa més multitudinària de Rafelbunyol comptarà per primera vegada amb un Punt Violeta, i servei de Metrovalencia durant tota la nit

La Festa de les Disfresses inundarà Rafelbunyol aquesta nit
06/09/2019 -

Hui divendres, 6 de setembre, arriba la festa més esperada de Rafelbunyol, la celebració de la Nit de les Disfresses 2019. Es tracta de l’esdeveniment més multitudinari de la localitat, que atrau gent des de tots els punts de la comarca i voltants cada primer divendres de setembre.

En aquesta festa de disfresses tan especial, tots els participants es visten de les formes més imaginatives i ballen durant tota la nit i gran part de la matinada.

S’espera que al voltant de 10.000 persones participen aquesta nit en la Festa de Disfresses, per a la qual s’han ampliat els serveis de Metrovalencia durant tota la nit, i s’ha reforçat la seguretat en els punts amb més aglomeracions.

Les activitats planejades per a la festa de Disfresses a Rafelbunyol 2019 també portaran moltes sorpreses.

Programació de la Nit de les Disfresses 2019

La vetlada començarà a partir de les 19 hores, quan una batucada recorrerà els carrers de Rafelbunyol per a avisar a tots els presents que la festa està apunte de començar. La percussió seguirà fins a arribar al carrer Magdalena, el centre de la festa. Allí es podrà trobar un photocall, on els participants poden quedar-se amb un record de la disfressa.

A partir de les 8 de la vesprada es tancarà el trànsit en els principals carrers de la celebració, només els veïns podran accedir. Així, els participants podran ocupar tot el carrer sense preocupacions.

Discomòbil en la Nit de Disfresses 2018

A les 23 hores començarà el concert enfront de l’Ajuntament de l’Orquestra “No Comment”. En acabar, la discomòbil seguirà la festa fins a l’alba, al voltant de les 6 del matí.

A partir de llavors, els altaveus s’apagaran perquè els participants que s’hagen quedat fins al final gaudisquen de la tradicional “xocolatà” a ritme de xaranga, i reposen forces després de tota la nit.

La Nit de les Disfresses més segura

Com a novetat, enguany la Festa de Disfresses de Rafelbunyol comptarà per primera vegada amb un Punt Violeta, que se situarà en el mateix carrer Magdalena. Estarà atés per l’Associació Alanna i tindrà com a missió ajudar qualsevol persona que patisca una agressió sexista, així com denunciar algun problema o demanar informació.

Més enllà d’aquest Punt Violeta, la regidoria d’Igualtat de Rafelbunyol no ha deixat treballar en campanyes per a intentar conscienciar i prevenir les agressions masclistes durant totes les festes Patronals.

La resta del dispositiu de seguretat posat en marxa en anys anteriors també continuarà estant present, a causa de la gran labor que s’ha fet en el passat. Més de 100 agents de policia local i diferents Forces de Seguretat de l’Estat vetlaran perquè tota la nit transcorre amb normalitat.

També durant tota la nit, el dispositiu de seguretat requisarà el vidre dels participants per a evitar accidents i corts, canviant-lo per recipients de plàstic.

Metrovalencia prestarà servei tota la nit

Metrovalencia ampliarà el seu servei des de Rafelbunyol fins a Av. del Cid durant tota la nit, passant per les principals estacions de la Línia 3.

Els trens de reforç se sumaran als horaris de pas habituals, que ja s’allarguen fins a la matinada totes les nits de divendres i dissabte. En aquest cas, el primer reforç passarà a les 21:31 per Àngel Guimerà, arribant al seu destí a les 22:08.

L’últim tren de tornada passarà a les 7:10 per Rafelbunyol, arribant a Àngel Guimerà 36 minuts després.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + vint =