25n
25N
25N

Una festa podria estar darrere del brot de Covid-19 en el Col·legi Major Ausias March

Sanitat confina durant 10 dies als residents i treballadors del centre i hui es realitzarà un garbellat massiu per a detectar possibles casos positius

Una festa podria estar darrere del brot de Covid-19 en el Col·legi Major Ausias March
22/04/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està investigant un brot de Covid-19 en el Col·legi Major Ausiàs March de València, amb almenys 12 casos confirmats i 31 contactes. Un brot que podria tindre com a origen una festa realitzada dissabte passat en un establiment d’oci de la ciutat amb la participació de més de mig centenar de persones, tal com han reconegut alguns residents, apuntant al fet que després van seguir la festa en algunes habitacions del centre.

La consellera Ana Barceló va signar ahir una resolució per la qual s’adopta l’aïllament preventiu de les persones residents i el personal treballador del Col·legi Major Ausiàs March de València després de la detecció d’un brot de coronavirus que afecta, almenys, a 12 persones. Uns casos que podrien augmentar, ja que durant la jornada de hui es realitzarà un garbellat massiu per a detectar possibles casos positius i delimitar la traçabilitat del virus.

Residents i treballadors romandran aïllats durant 10 dies naturals des de la publicació de la resolució i Salut Pública pel “risc que suposa la disseminació entre l’alumnat de la universitat amb la baixa incidència que s’observa en aquest moment a la ciutat de València”, tal com s’ha afirmat des de la Conselleria.

En aquest sentit, se suspenen totes les eixides del Col·legi, excepte les estrictament necessàries per raons sanitàries, així com les visites externes.

Aquest brot de Covid-19 és el segon que es detecta en aquest centre, després del que a l’octubre va contagiar a 78 residents. Aquests dos brots s’uneixen al que es va registrar en la residència d’estudiants Galileu Galilei arran d’una festa il·legal a finals de setembre, que va acabar amb 168 persones contagiades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

museo prehistoria