25n
25N
25N

FGV inverteix 3,5 milions d'euros en la modernització de Metrovalencia

FGV renovarà la instal·lació d’alta tensió del tram subterrani de les línies 1 i 2 de Metrovalencia

FGV inverteix 3,5 milions d'euros en la modernització de Metrovalencia
29/09/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) continua invertint en la millora de les seues instal·lacions. Ara, és el torn de les línies 1 i 2 de Metrovalencia en les quals es procedirà a modernitzar les instal·lacions d’Alta Tensió amb una inversió de 3,5 milions d’euros. Es tracta d’unes instal·lacions de 1988 que s’han hagut de reparar en diverses ocasions per avaries, derivacions o canvis de secció.

En aquest sentit, l’actual línia d’alta tensió se substituirà per un doble anell, que anirà des de la subestació de Sant Isidre a la d’Empalme, i que proveirà els centres de transformació de Safranar, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Àngel Guimerà, Túria, Campanar, Beniferri i Empalme. Així mateix, s’actuarà als aparells de maniobra, regulació, control i de mesura, i es duran a terme xicotetes obres i instal·lacions complementàries per a concloure els treballs de modernització previstos.

Aquesta s’uneix a altres novetats posades en marxa a la xarxa de Metrovalencia com la instal·lació de cicloparcs a les estacions de Torrent Avinguda, Empalme, Alboraia-Perís Aragó i Quart de Poblet, que permetran als usuaris i usuàries guardar la bicicleta o el patinet, durant unes hores, en un lloc tancat i sense cost addicional, ja que només serà necessari disposar d’una targeta carregada amb un títol de transport en vigor per a fer ús d’aquest servei.

O, per exemple, la instal·lació de 24 pantalles a les estacions de Colón, Xàtiva, Àngel Guimerà, Machado, Benimaclet, Facultats, Albereda, Avinguda del Cid, Torrent Avinguda, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Nou d’Octubre, Mislata, Amistat-Casa de la Salut, Ayora i Beniferri, amb l’objectiu d’informar, en temps real, sobre l’aforament dels trens en circulació.

Una sèrie d’iniciatives que segueixen la línia de millorar l’experiència de les persones usuàries de Metrovalencia i, sobretot, d’adaptar-se als nous temps modernitzant el transport públic valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

bombers
bombers